met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

MoPlan Bedrijfswageninrichting introduceert nieuw opbergsysteem

MoPlan Bedrijfswageninrichting introduceert een nieuw inrichtingssysteem voor bedrijfswagens: Het systeem is vanuit de praktijk ontwikkeld en bestaat uit een scala van functionele opbergelementen. Kernwaarden zijn: betrouwbaar, voordelig en slim.

5 sep 2010

Met 25 jaar ervaring hebben inmiddels vele relaties de betrouwbaarheid van MoPlan en de duurzaamheid van haar producten kunnen ervaren. Moplan laat zien dat een goed uitgedachte uitwerking van een indeling een dagelijkse kostenbesparing oplevert; vele gebruiksjaren lang. Ervaring leert dat de gebruiker in de vele productdetails ontdekt hoe met minder onderdelen een betere ruimtebenutting mogelijk is.

Nieuw opbergsysteem voor bedrijfswagens

Modulair Plus!
Ten opzichte van de bestaande systemen in de markt onderscheidt MoPlan zich in duurzaamheid en functionaliteit. De basis is een modulair systeem, maar door een aantal elementen die in lengte variabel zijn kan de stellinglengte traploos aangepast worden aan de beschikbare laadruimte. Een slimme lade-romp-constructie en andere basismaten leveren tot 40 % meer opbergcapaciteit in de laden.
Door minder onderdelen met meer variatiemogelijkheden in lengte en hoogte kunnen er meer onderdelen worden opgeborgen, terwijl de inrichting aanmerkelijk lichter in gewicht is.

Meer keus in kleur
Naast de grotere vari‘teit in inrichting zijn er meerdere accentkleuren mogelijk. Uit voorraad leverbaar is het systeem in lichtblauw beschikbaar. Maar er kan ook worden gekozen voor signaalrood of zilvergrijs. MoPlan speelt hiermee in op de vraag uit de markt om meer keus in kleurstellingen in het opbergsysteem te brengen.

Gedragen succes in Nederland en Belgi‘
De ontwikkeling van het nieuwe Moplan systeem is in samenspraak met de MoPlan dealerorganisatie tot stand gekomen. Over het resultaat is men unaniem positief. Vanaf september hebben bijna alle dealers in Nederland en Belgi‘ het nieuwe systeem op voorraad.

Introductie nieuw systeem
MoPlan Bedrijfswageninrichting staat met het nieuwe systeem op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg op 7, 8 en 9 september. De daaropvolgende beurs is op zaterdag 11 september in Stroe, waar MoPlan als sponsor aanwezig is tijdens de jubileumshow van Transmobiel (zie www.transmobiel.nl)

http://www.moplan.com/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb