Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Legrand pakt uit met Aanpakkuh!

Begin september heeft Legrand Nederland de aftrap gegeven voor de Aanpakkuh-campagne. Ruim 800 kleinere en/of lokale elektrotechnische installatiebedrijven ontvangen in dit kader een doos met diverse Legrand actieproducten. De installateur kan hierdoor ter plekke het installatiegemak van deze nieuwe producten ervaren.

6 sep 2010

Tegelijkertijd ontvangt hij bij bestelling van de actieproducten 10% inkoopvoordeel. De campagne loopt tot eind november 2010 en wordt ondersteund door de actiewebsite www.wetenwatwerkt.nl/aanpakkuh.

De actieproducten uit de doos bestaan uit een kunststof wandgoot, een Mosaic 2V wandcontactdoos en een LCS2 dataconnector. Installateurs kunnen zo zelf ervaren dat deze producten zich onderscheiden in kwaliteit, zekerheid, veiligheid, esthetiek en installatiegemak. Alle producten en onderdelen sluiten slim op elkaar aan en zijn met minimale handelingen te monteren. Dit levert de installateur tijdwinst op en resulteert daardoor in een kostenbesparing. Installateurs kunnen tijdens de actieperiode extra voordelig kennismaken met het Legrand Cabling System2, de Legrand wandgoten en energiezuilen en het Mosaic schakelmateriaal. Aanschaf levert naast 10% inkoopvoordeel ook een voorgerekende tijdsbesparing op van 5%.

De Aanpakkuh-campagne van Legrand biedt de elektrotechnische installateur 10% korting op v

Eenvoudig bestellen
Legrand werkt in de Aanpakkuh-campagne samen met verschillende elektrotechnische groothandels, waaronder Technische Unie, Elektrokern Schuurman, Rexel, Oosterberg, Conelgro en Hagemeyer. Installateurs kunnen via de webshop van deze groothandels heel eenvoudig de actieproducten bestellen. Op www.wetenwatwerkt.nl/aanpakkuh vindt de installateur een overzicht van de actieproducten.

Legrand Nederland
Legrand Nederland B.V. in Boxtel is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. Met een omzet van bijna 4 miljard euro en vestigingen in meer dan 60 landen behoort Legrand tot ŽŽn de wereldmarktleiders op het gebied van laagspanningsinstallaties en datanetwerken. In Nederland bedient Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, railkokersystemen, datanetwerken, kabeldraagsystemen, deurcommunicatie of schakelmateriaal: de systemen van Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.

http://www.wetenwatwerkt.nl/aanpakkuh/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl