Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Congres Ketensamenwerking in de woningbouw

Wat gebeurt er nu concreet op het gebied van ketensamenwerking, bijvoorbeeld bij woningbouwcorporaties? Hoe gaat u hier als opdrachtgever of opdrachtnemer mee om? Hoe wordt ketensamenwerking een succesverhaal, van visie naar werkvloer?

28 sep 2010

Dit congres biedt u met tal van praktische toepassingen en technieken inzicht in dit zeer actuele vraagstuk. U krijgt een doorkijkje op verschillende niveaus van de organisatie: van directie, via middenmanagement naar de werkvloer.

Dit congres staat uitgebreid stil bij het nut en de noodzaak van ketensamenwerking. Vanuit de visie van zowel bewoners, opdrachtgevers als de bouwwereld, Žn op het gebied van zowel nieuwbouw als renovatie.

Ketensamenwerking in de bouw

Hoe kan ketensamenwerking bijdragen aan uw korte termijn doelstellingen? Bijvoorbeeld aan faalkostenreductie? Welke rol kan ketensamenwerking spelen voor de lange termijn, bijvoorbeeld in maatschappelijk opzicht? En welke bijdrage kan het leveren aan de duurzaamheid en kwaliteit van de gebouwde omgeving?

Bestemd voor
Personen die in hun organisatie actief zijn of actief willen zijn met het vormgeven van ketensamenwerking. Zowel bestuurders, directeuren, managers en projectmanagers van: • Woningbouwcorporaties

 • Bouwbedrijven (zowel hoofd- als gespecialiseerde aannemers)

 • Architectenbureaus

 • Advies- en Ingenieursbureaus

 • Gemeenten

 • en andere partijen uit de bouwkolom die actief met ketensamenwerking aan de slag zijn/willen.Waarom u dit congres niet mag missen? • U krijgt volop handvatten om zelf met ketensamenwerking aan de slag te gaan.

 • Het congres gaat zowel in op nieuwbouw als renovatie.

 • U krijgt praktijkvoorbeelden op alle niveaus. Dus niet alleen op directieniveau, maar ook op management – Žn op werkvloer niveau.

 • Een kritische houding staat centraal: er passeren positieve voorbeelden, maar u hoort ook wat de ontwikkelpunten zijn.

 • De volle breedte van de keten komt aan bod. Naast de relatie van opdrachtgever – hoofdaannemer, gaan we in op de rol van gemeenten, architecten, adviseurs en gespecialiseerde aannemers.

Meer informatie op de website van SBR !

http://www.sbr.nl/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl