Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Nieuwe slagschroefbit Makita duurzaam door technisch hoogstandje

In oktober introduceert Makita uit Eindhoven een TXL slagschroefbit die dankzij een hoogwaardige technologie en een vooruitstrevend ontwerp slijtvast en dus duurzaam is. Het conische ontwerp van deze dubbelzijdige slagschroefbit vangt de hoge aandraaimomenten van de slagschroevendraaier op.

30 sep 2010

Dankzij de XL torsion draait de schacht van de bit om zijn lengteas, waardoor deze als schokdemper fungeert. De bits blijven zo schadevrij en gaan veel langer mee. De Makita TXL torsion slagschroefbit met conisch ontwerp is uitermate geschikt voor zelfborende schroeven in metaal en lange houtschroeven. De bits zijn verkrijgbaar in Phillips 2 (per 3 stuks verpakt) en in Pozidriv 2 (verpakt per 3 of 18 stuks). Makita heeft deze nieuwe slagschroefbits (artikelnummer B-12790 PZ2, B12326 PH2 en B-16259 PZ2) inmiddels uitgebreid laten testen door verschillende professionals. De eerste reacties zijn enthousiast. “Zelfs na het indraaien van duizend schroeven vertoont de schroefbit nog geen slijtage”, aldus een tevreden eindgebruiker.

De conische vorm van de TXL slagschroefbit vangt de klappen op

Over Makita
Makita bestaat sinds 1915 en ontwikkelt en produceert in tien fabrieken in alle werelddelen gereedschap voor professionals en semi-professionals. Met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd is het een van «s werelds grootste producenten van professioneel elektrisch gereedschap. 35 jaar geleden kwam Makita naar Nederland. Zowel toen, nu, als in de toekomst blijft Makita gereedschap ontwikkelen waarmee de gebruiker gezonder, gemakkelijker en productiever kan werken. Makita innoveert continu en dat resulteert in elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Een lange levensduur, hoogwaardige afwerking, gebruiksvriendelijkheid, prestaties van de machine en ingebouwde veiligheid, zijn de belangrijkste kenmerken van Makita gereedschap.

http://www.makita.nl/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl