met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

De Parketloods is de nieuwe groothandel in FSC gecertificeerde houten vloeren

Anno 2010 kun je geen bedrijf meer starten zonder aan het milieu te denken. De laatste jaren is er een groter ecologisch bewustzijn bij de klanten ontstaan. Veel klanten willen alleen nog maar FSC parket. FSC hout is in de parketwereld helaas nog geen gemeengoed. De leveranciers die het parket wel leveren zijn vaak een stuk duurder dan de collega’s die niet gecertificeerde houten vloeren uit bijvoorbeeld China betrekken.

25 okt 2010

De Parketloods heeft zich tot doel gesteld de goedkoopste leverancier van eco parket te zijn, zodat de prijs van het parket geen rede meer kan zijn om niet FSC gecertificeerde houten vloeren te kopen.

Eiken parket espresso

Doe het zelf ParketDe crises heeft de bouwwereld in Nederland hard geraakt en we zien ook steeds vaker dat ZZPers, interieurbouw bedrijven en andere bedrijven die niet gespecialiseerd zijn in het leggen van parketvloeren in deze tijd alles aanpakken. Waar ze het leggen van parket tot voor kort dit nog uitbesteden aan onderaannemers doen ze dit tegenwoordig zelf. Maar parketleggen is een vak die vakkennis van het product vereist. Wij hebben hier op ingespeeld door een groot assortiment kant en klaar klik lamelparket in ons assortiment op te nemen. Het parket is natuurlijk gemaakt van 100% FSC hout en het is vanuit de fabriek afgewerkt met 7 uv geharde laklagen of 2 uv geharde olie lagen. Middels het klik slag systeem kan iemand die een beetje handig is het parket leggen. Door het gepatenteerde klik slag systeem hoeft de legger ook niet meer bang te zijn dat het parket op de duur kieren maakt of uit elkaar loopt. De tijdrovende dure bewerking zoals het vlakkenschuren, stoppen, naschuren oli‘n en lakken zijn niet meer nodig. Als het parket gelegd is en de plinten bevestigd kan de ruimte direct worden ingericht. Een ander voordeel is dat 95% van deze houten vloeren geschikt is om op vloerverwarming te leggen.

Dealers voor de Parketloods gezochtOm de Nederlands markt met FSC gecertificeerd parket te veroveren hebben we al in enkele plaatsen dealers van ons parket, maar dat is nog niet genoeg. Heeft u interesse om dealer van de Parketloods te worden. Neem dan contact met ons op via de site of mail naar info@parket-loods.nl

Prijzen houten vloeren

Houten vloeren in onze budget range leveren we kant en klaar vloeren vanaf € 15.93 ex btw of € 18.95 incl. btw die vanuit de fabriek is afgewerkt met uv geharde lak.

We hebben ook goedkoop budget eiken parket vanaf € 16,75 ex btw of € 19.95 incl. btw die eveneens vanuit de fabriek al is afgewerkt met uv geharde lak.

We leveren een heel scala aan parketvloeren en de prijzen vari‘ren van € 15.93 tot een maximum van € 54,50 De meeste houten vloeren die we verkopen zitten tussen de € 20 en € 40

Voor meer informatie over het parket en de prijzen kunt u het beste even kijken op onze site. www.parket-loods.nl.

http://www.parket-loods.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb