met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Corian designtrappen ogen adembenemend

Dragende constructies als trappen moeten tegen zware belastingen bestand zijn, maar in actuele interieurarchitectuur zijn transparantie en eenvoud toonaangevend. De nieuwe Wallclimber Pure White trappen in Corian - zonder trapwangen en -bomen - van Genico zijn pareltjes van vakmanschap en technologisch raffinement, die perfect het functionele (het dragende) en het esthetische combineren.

29 okt 2010

Opnieuw bewijst het massieve hightech Corian zijn exclusieve meerwaarde: het uitzicht zonder zichtbare naden of verbindingen is tijdloos mooi. Corian wordt veel gebruikt als hoogwaardig oppervlaktemateriaal, maar het blijft verbazen met zijn toepassingsmogelijkheden. In zeer dunne toepassingen kan het ook als verlichtingsmateriaal worden gebruikt. Corian is een uniek hightech composietmateriaal dat zich thermisch laat vormen. Het is heel duurzaam, voelt aangenaam warm aan en het is heel hygi‘nisch.

Designtrappen van Corian

Realisatie van Genico
Deze prachtige designtrappen werden gerealiseerd door Genico, een Belgische specialist in designtrappen en balustrades. Architecturale kwaliteit in constructie en vormgeving vormen de rode draad in de uitvoeringen van deze trappenspecialist. De creatie en realisatie gebeuren in Belgi‘ (Ruiselede) door ervaren specialisten en vaklieden.

http://www2.dupont.com/Corian_Global_Landing/en_US/index.html

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb