Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Roval-Premium¨: duurzame en stevige dakrand voor strakke profilering

Met de ontwikkeling van de Roval-Premium¨ speelt Roval Aluminium in op de wens vanuit de markt om steeds duurzamer te bouwen. De dakrand is 15% dikker dan de standaarddakrand. Hierdoor krijgt het profiel extra stevigheid, waardoor de esthetische kwaliteiten jarenlang gegarandeerd blijven. Deze kwaliteitsgarantie wordt ook nog eens bevorderd door een betere profilering, die voor meer stabiliteit zorgt.

3 nov 2010

Marketingmanager Edwin van Kemenade van Roval Aluminium: "De Roval-Premium¨ is tot stand gekomen in samenspraak met onze klanten. Opdrachtgevers zijn in deze tijd van economische druk op zoek naar onderscheidende elementen. Kwantiteit maakt plaats voor kwaliteit en duurzaamheid. De Roval-Premium¨ past uitstekend in dat plaatje."

Roval-Premium¨: duurzame en stevige dakrand

Esthetisch
Ook in esthetisch opzicht behoort de Roval-Premium¨ volgens Van Kemenade tot de top: "De dubbele aanslag zorgt namelijk voor een betere positionering van de dakrand. Dit is belangrijk, omdat de dakrand beter op de gevel is aan te sluiten. De dakrand heeft een iets oplopende oplegging, waardoor de kans op inwatering - met hinderlijke lekstrepen als gevolg - aanzienlijk wordt verminderd. Het gevelaanzicht wordt niet aangetast, hetgeen de duurzaamheid ten goede komt. Het mes snijdt dus aan twee kanten: deze duurzame oplossing voor de dakranddetaillering zorgt voor toegevoegde esthetische waarde Žn kostenbesparing."
In combinatie met de gelaste hoeken van 500 x 500 mm wordt een extra strak vooraanzicht gerealiseerd. De Roval-Premium¨ is bovendien standaard voorzien van bevestigingsgaten, waardoor de montage wordt vergemakkelijkt.
Het productgamma van Roval Aluminium kenmerkt zich door hoge kwaliteit. Op alle materialen en op de fabricage wordt een garantie van tien jaar gegeven. Indien de producten in gemoffelde of geanodiseerde versie zijn uitgevoerd, worden ze geleverd met KOMO-attest-met-productcertificaat.

http://www.roval.nl/producten/2/Dakranden-en-muuraansluitprofielen/Dakranden
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl