met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Unibouw in top 3 FD Gouden Gazellen Awards 2010

Voor de tweede keer op rij is Unibouw BV uit Gemert door het Financieele Dagblad (FD) uitgeroepen tot een van de snelst groeiende bedrijven van Noord-Brabant. Donderdagavond 4 november eindigde het bedrijf tijdens de uitreiking in het Theater aan de Parade (Den Bosch) in de top 3 in de race om de FD Gouden Gazelle Award 2010.

6 nov 2010

De FD Gouden Gazellen Awards worden per provincie uitgereikt aan de drie snelst groeiende ondernemingen in de omzetklassen klein, middelgroot en groot. Vorig jaar eindigde Unibouw, dat zich specialiseert in turn-key systeembouw al als nummer 1 in de categorie klein. Dit jaar deed het bedrijf mee in de categorie middelgroot en behoorde het ook hier tot de top 3.

Unibouw in Top 3 FD Gouden Gazelle Awards 2010

Trots

De winnaars werden voor de provincie Noord-Brabant bekend gemaakt in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Om in de top te kunnen eindigen, moest Unibouw uitblinken op een aantal punten. Zo moest de omzetgroei over het afgelopen jaar minimaal twintig procent zijn en mocht er tegelijkertijd geen omzetteruggang zijn geweest. Uiteraard moest het bedrijf financieel gezond zijn. Directeur Jeroen Verbakel is erg trots dat Unibouw voor de tweede keer zo hoog is ge‘indigd: "In een economisch lastige tijd is het ons gelukt om te blijven groeien op een kwantitatieve en kwalitatieve manier. Deze topnotering is een mooie beloning voor ons hele team dat zich dagelijks inspant voor onze projecten en opdrachtgevers."

Groei stimuleren

Met de FD Gouden Gazellen uitreiking wil het Financieele Dagblad ondernemerschap stimuleren en de aandacht vestigen op snelgroeiende bedrijven in Nederland. De bekroonde bedrijven staan bovenaan op de landelijke FD Gazellen ranglijst 2010 gepubliceerd door het Financieele Dagblad. Deze lijst komt tot stand op basis van de omzetcijfers gemeten over de laatste drie jaar. Dit jaar zijn er 267 Gazellen opgenomen in de ranglijst.

http://www.unibouw.eu/nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb