Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

DORMA Beslagtechniek presenteert beslagreeks: Pure, Plus en Premium

DORMA presenteert drie nieuwe beslagseries: Premium, Plus en Pure. Dankzij een doorgedreven design, functionaliteit en techniek zullen deze producten een oplossing bieden voor de meest uiteenlopende toepassingen in de verschillende marktsegmenten.

21 nov 2010

DORMA Premium staat voor deurbeslag van uitzonderlijke kwaliteit, zowel op esthetisch als op technisch vlak. De gepaste oplossing voor de meest veeleisende projecten. Volbladdeuren, profieldeuren en glazen deuren kunnen met identieke deurkrukken worden uitgerust, dit in combinatie met rozetten en schilden die perfect op elkaar zijn afgestemd. DORMA Premium biedt een systeem bestaande uit 3 componenten die onderling combineerbaar zijn: deurkruk, rozet/deurschild en deurstift.

DORMA beslagreeks

 

Het brede assortiment van DORMA Plus
Niet alleen design en kwaliteit maar ook een ruime keuzemogelijkheid zijn troeven die eigen zijn aan DORMA Plus. Het beslagassortiment Plus omvat een groot aantal van de meest gangbare deurkrukmodellen voor gebruik in projecten. Met de beslagserie Plus toont DORMA dat ook met economische, kostenbewuste oplossingen perfect kan worden beantwoord aan de standaard eisen op esthetisch vlak. Deze productlijn is dan ook bijzonder geschikt voor gebruik bij deuren waar functionaliteit voorop staat.

DORMA Pure: design en kwaliteit in alle eenvoud
Een verzorgde vormgeving en een betrouwbare kwaliteit vormen bij het DORMA Pure-assortiment de basis. De Pure-producten worden vervaardigd van degelijke materialen en hebben een verzorgde afwerking. Wat de technische aspecten betreft, staat betrouwbaarheid voorop. DORMA Pure staat daardoor garant voor stabiliteit, veiligheid en een goedecorrosiebestendigheid. Het gamma is opgebouwd uit de meest courante types deurkrukken. Alle modellen zijn voorzien van een hooghoudveer om de kruk terug naar horizontale positie te brengen.

  • DORMA Beslagtechniek biedt kortom een gestructureerd assortiment van innovatieve producten met een betrouwbare techniek:
  • DORMA Premium: deurkrukgarnituren voor projecten met intensief tot zeer intensief gebruikte deuren.
  • DORMA Plus: deurkrukgarnituren voor projecten met frequent gebruikte deuren.
  • DORMA Pure: deurkrukgarnituren voor dagelijks gebruik.

 

http://www.dorma.nl/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl