met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Van Heeswijk Elektrotechniek definitief Breijer Techniek

Vanaf januari 2011 opereren de installatietechnische onderdelen van Breijer, te weten Van Heeswijk Elektrotechniek, Breijer Installatietechniek en Breijer Elektrotechniek, voortaan onder ˇˇn naam: Breijer Techniek. Hiermee verdwijnt de vertrouwde naam Van Heeswijk uit het straatbeeld.

5 jan 2011

Met het samenvoegen presenteert Breijer Techniek zichzelf naar de markt als een full service dienstverlener voor integrale projecten en technisch beheer. Het nieuwe bedrijfsonderdeel opereert vanuit drie locaties: Rotterdam, Woerden en Schijndel. Bij het nieuwe Breijer Techniek werken in totaal een kleine 300 werknemers.

Breijer Techniek

Breijer voorziet de servicegraad te verhogen en effici‘nter te kunnen werken door op elke locatie de diverse technische diensten ge•ntegreerd te leveren. In aanloop naar de definitieve naamsverandering, verhuisde Breijer Installatietechniek in 2008 al van Tilburg naar Schijndel. Vervolgens werd het samengevoegd met Van Heeswijk Elektrotechniek. Van Heeswijk was op dat moment al onderdeel geworden van Breijer Bouw en Installatie, maar opereerde nog volledig onder eigen naam. Per 1 januari is ook de afdeling Technisch Beheer verplaatst naar Schijndel. De nieuwe naam Breijer Techniek was er niet zomaar. Dat had volgens algemeen directeur van Breijer Tokunbo Weststeijn best wat voeten in de aarde: "Alles hebben we aangepast. Van de naamgeving op bedrijfsauto's, bedrijfskleding, lichtbakken op de gevels tot huisstijldrukwerk. Zelfs de lopende contracten hebben we aangepast". "Het is belangrijk dat klanten langzaam kunnen wennen aan onze nieuwe naam. Om die reden zijn we een jaar of drie geleden gestart met de eerste voorbereidingen. Zo hebben we eerst de "gele busjes" van Van Heeswijk de kleur gegeven van de auto's van Breijer. Daarna hebben we de lay-out van het briefpapier en de visitekaartjes aangepast en daarop vermeld: onderdeel van Breijer Techniek. Vanaf 1 januari voert de naam Breijer Techniek de boventoon", aldus Weststeijn.

http://www.breijer.nl

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb