met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Internationale advies- en ingenieursactiviteiten Oranjewoud N.V. verder onder naam Antea Group

De Belgische, Franse en Amerikaanse advies- en ingenieursbureaus die onder het beursgenoteerde Oranjewoud N.V. (NYSE Euronext: ORANW) vallen, gaan vanaf 5 januari verder onder een nieuwe naam: Antea Group.

3 jan 2011

Met Antea Group krijgen de internationale advies- en ingenieursactiviteiten van Oranjewoud een herkenbaar en uniform gezicht. De namen Delta Consultants, Sorange, Soresma en het Franse Antea komen hiermee te vervallen. Met ruim 3000 werknemers in meer dan 100 vestigingen over de hele wereld en ervaring op alle continenten, verleent Antea Group diensten aan klanten vari‘rend van wereldwijd opererende ondernemingen en internationale instituten tot nationale en lokale overheden.

"Ons nieuwe merk weerspiegelt onze organisatie beter en versterkt ons vermogen om onze klanten te bedienen op zowel wereldwijd als lokaal niveau, terwijl het gebruik maakt van de bewezen expertise en het professionalisme van onze werknemers", aldus Gerard Sanderink, oprichter en CEO van de Group."Door strategisch denken en multidisciplinaire perspectieven te combineren met technische expertise en pragmatisch handelen, doet de Antea Group meer dan alleen maar problemen van klanten effectief oplossen: we leveren duurzame resultaten voor een betere toekomst. Door vandaag te begrijpen, verbeteren we morgen."

Ga naar www.anteagroup.com om de nieuwe website van Antea Group te bekijken.

Antea Group

Antea-Group is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau dat zich specialiseert in totale oplossingen met betrekking tot milieu, infrastructuur, stedelijke planning en water. De missie van de Antea Group, een onderdeel van Oranjewoud N.V., is om een leidende partner te worden in de ontwikkeling en toepassing van duurzame en integrale oplossing met betrekking tot ons milieu. Oranjewoud N.V. staat ingeschreven bij de offici‘le beurs Euronext N.V. in Amsterdam. Centric B.V. bezit 79,20% van de aandelen. Meer informatie vindt u op: www.oranjewoud.nl/ir

http://www.anteagroup.com/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb