met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Vloer- en randbeveiliging kan simpel met alu randbeveiliging Titan

Miver Bekistingstechniek B.V. lanceert de nieuwe alu randbeveiliging Titan van Friedr. Ischebeck GmbH. De alu randbeveiliging Titan is primair bedoeld voor tijdelijke vloer- en randbeveiliging, maar kan ook worden ingezet als randbeveiliging van vloerbekistingen, grote vloeropeningen of gevelelementen. Het product voldoet aan alle eisen van klasse A volgens EN 13374.

13 jan 2011

Het systeem bestaat slechts uit twee basiselementen: een bodemplaat en een veiligheidshek van drie meter. De bodemplaat wordt met zelfsnijdende betonschroeven in het beton bevestigd. Tussen twee bodemplaten wordt een veiligheidshek geplaatst en daarmee is drie meter vloerrand beveiligd.
Het veiligheidshek biedt diverse voordelen. Het aluminium frame is sterk genoeg om staanders of leuninghouders overbodig te maken. Het frame is bovendien geschikt voor steigerkoppelingen waardoor steigerpijpen gekoppeld kunnen worden voor specifieke toepassingen.

Aluminium Randbeveliging

Aan elk veiligheidshek is standaard een haak bevestigd die het mogelijk maakt de hekken overlappend te plaatsen en aan te passen aan vrijwel elke plattegrond. Tevens kan het dan ook dienstdoen als toegangshek.
Daarnaast is gekozen voor een staaldraad verzinkt gaashekwerk met aan de onderzijde een dichtere structuur die geschikt is als schoprand. Een beschadigd gaaswerk is bovendien gemakkelijk te vervangen door het demontabele frame.
Aanvullend op de alu randbeveiliging Titan zijn ook hulpstukken beschikbaar voor plaatsing op (aluminium) dragers.

De combinatie van het aluminium frame en het staaldraad gaashek leidt tot het lage gewicht van slechts 16,5 kilo. Hiermee voldoet het ruim aan de arbo-eisen en maakt het een veilige plaatsing eenvoudiger.

De beveiligingshekken worden geleverd in een transportbox geschikt voor 25 hekken. De box is voorzien van hijshaken. Optioneel kan de box met wielen worden geleverd voor eenvoudig transport op de bouwplaats.

Miver Bekistingstechniek B.V.
Miver Bekistingstechniek B.V. levert een totaalpakket voor bekistingsvraagstukken. Dit omvat de advisering, verhuur en verkoop van bekistingen, ondersteuningen en bijbehorende accessoires. Het bedrijf werkt hoofdzakelijk met hoogwaardig aluminium als constructiemateriaal. Miver Bekistingstechniek B.V. is exclusief dealer op de Nederlandse markt van het Duitse Friedr. Ischebeck GmbH.

http://www.miver.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb