met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

LUNA Metaalbewerking voor gevels, ramen en deuren in de utiliteitsbouw

Het materiaal Staal wordt steeds meer toegepast in gevels, ramen en deuren in de utiliteitsbouw.

21 jan 2011

Verschillende oorzaken liggen hieraan ten grondslag:  • Brandveiligheid en inbraakwerendheid zijn eisen welke relatief eenvoudig met stalen profielen kunnen worden gerealiseerd. Omdat deze eisen een steeds belangrijkere plaats krijgen bij het ontwerpen van een gebouw stijgt dientengevolge de vraag naar stalen gevels, ramen en deuren.

  • Luna metaalbewerking is fabrikant van profielstalen ramen, deuren, vliesgevels en puien. De stalen profielen, lenen zich voor binnen- en buitentoepassingen. De producten worden per project ontworpen, getekend en geproduceerd. Tevens draagt Luna metaalbewerking zorg voor een vakkundige montage. We besteden veel aandacht aan specifieke eisen met betrekking tot geluid- en brandwerendheid, waterdichtheid en inbraakbeveiliging. Wij produceren volgens de VMRG specificaties en de diverse TNO-rapporten van onze toeleveranciers.

LUNA Metaalbewerking

Op zoek naar een breed assortiment ramen, deuren en gevelconstructies? Bij Luna metaalbewerking zijn wij erin gespecialiseerd. We leveren ramen, deuren en gevels vervaardigd uit thermisch ge•soleerde en onge•soleerde profielen, in verschillende profielhoogten en in elke RAL-kleur die U maar wilt. En onderhoudsarm!

http://www.lunametaalbewerking.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb