met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Bouwen wordt gemakkelijker met het VBI EcoPrefab Concept

Het VBI EcoPrefab Concept is prefab in z’n mooiste vorm. Snel en eenvoudig een gebouw neerzetten met zekerheid in tijd en kosten. Door het ‘droogstapelen’ kan snel, bedrijfszeker en effici‘nt worden gebouwd. Geen wachttijd voor verharding, geen aanvoer/verwerking van grote hoeveelheden stortbeton, geen beschadigde leidingen en gegarandeerde kwaliteit.

26 jan 2011

Minder opslag van bouwmaterialen resulteert in een sterk verminderde overlast voor de directe omgeving van het bouwwerk. Het voordeel van de kortere bouwtijd resulteert in minder plaatsgebonden kosten en omdat de producten in de fabriek op maat zijn gemaakt, is er op de bouw minder afval. Een groot deel van de installatie die nodig is voor de koeling en de verwarming van het gebouw is al in de VBI Klimaatvloerelementen opgenomen. Dit scheelt in installaties, in afbouwtijd en ook in het aantal disciplines dat in de ruwbouwfase op de bouwplaats werkzaam is.

VBI EcoPrefab Concept

De vloerplaten zijn "just in time" leverbaar en eenvoudig, veilig en effici‘nt te monteren. Alle constructieve verzwakkingen, zoals leidingsleuven, zijn meegenomen in de berekening waardoor de vloer al in montagestadium direct belastbaar is.

Het VBI plein in hal 7 kan en mag u niet missen!
‘Bouwen doen we samen’ is het motto van deze beurs en wij bieden u de lifecase met dit indrukwekkende plein waarbij wij u overtuigen van ons thema:

Betaalbaar duurzaam bouwen is assembleren!
De deelnemers aan dit plein nodigen u graag uit op de aankomende BouwBeurs van 7 t/m 12 februari 2011.

http://www.ecoprefab.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb