met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Makita deelt Prestatieverbeteraars uit

Begin maart geeft Makita de aftrap voor de grootschalige campagne ‘Makita Prestatieverbeteraars . Ervaar het verschil’. Met deze campagne benadrukt Makita het belang van goede accessoires.

31 jan 2011

Vijftien geselecteerde accessoires zijn aangemerkt als Prestatieverbeteraars. Deze producten van Makita zorgen voor een optimale verbinding tussen het gereedschap en het materiaal, waardoor de bewerking van het product beter, sneller, stiller of nauwkeuriger verloopt en de productiviteit toeneemt. Tijdens de actieperiode komend voorjaar, kunnen professionals via de website www.makita.nl een sample van een Prestatieverbeteraar aanvragen om het verschil ten opzichte van de andere accessoires zelf te ervaren.

Voor het leveren van vakwerk zijn goede accessoires minstens zo belangrijk als goede machines. Tot de Prestatieverbeteraars van Makita behoren onder andere de TXL slagschroefbit, het Mforce zaagblad, twee speciale decoupeerzaagbladen, P4S SDS-PLUS betonboor, twee hard metalen reciprozaagbladen, een zelfslijpende SDS-MAX puntbeitel, diverse diamantschijven, een universele gatzaag met houder en centreerboor en een kunststof schroefgeleider.

Met deze campagne ervaren gebruikers het verschil van goede accessoires

Bouwbeurs Vooruitlopend op de start van de campagne deelt Makita tijdens de komende BouwBeurs een sampleverpakking met een TXL slagschroefbit PZ2 uit aan bezoekers. Deze dubbelzijdige conische bit met een lange levensduur is speciaal ontworpen om hoge aandraaimomenten van slagschroevendraaiers op te vangen.

Kortingsactie Vanaf begin maart kunnen professionals via www.makita.nl n gratis Makita Prestatieverbeteraar aanvragen. De verpakking is voorzien van een speciale actiecode waarmee de ontvangers vervolgens verschillende producten met korting kunnen nabestellen. Deze korting, die oploopt van 15% tot 25%, geldt alleen voor bestellingen via de website.

Over Makita Makita bestaat sinds 1915 en ontwikkelt en produceert in tien fabrieken in alle werelddelen gereedschap voor professionals en semi-professionals. Met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd is het een van s werelds grootste producenten van professioneel elektrisch gereedschap. 36 jaar geleden kwam Makita naar Nederland. Zowel toen, nu, als in de toekomst blijft Makita gereedschap ontwikkelen waarmee de gebruiker gezonder, gemakkelijker en productiever kan werken. Makita innoveert continu en dat resulteert in elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Een lange levensduur, hoogwaardige afwerking, gebruiksvriendelijkheid, prestaties van de machine en ingebouwde veiligheid, zijn de belangrijkste kenmerken van Makita gereedschap.

http://www.makita.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb