met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Active Constructions start in Lage Zwaluwe bouw nieuw indoor klimpark

Op maandag 14 februari 2011 is het startschot voor de bouw van het indoor klimpark voor de Belhamel aan de Brugdam te Lage Zwaluwe (Noord-Brabant) gegeven. Vanaf begin april kan daar het gehele jaar in een unieke ambiance binnen geklommen worden. De Belhamel wordt hiermee een serieuze aanbieder op de snel groeiende adventure markt, en combineert het klimpark met onder andere horeca en andere uitdagende activiteiten.

12 feb 2011

"Wij zochten een uniek bouwbedrijf dat in staat zou zijn om onze specifieke wensen ten uitvoer te brengen", licht Corne Bossers, de eigenaar van de Belhamel toe. "Dat Active Constructions het afgelopen jaar al een aantal unieke indoor klimparken in Duitsland en Nederland had gebouwd, was een goed uitgangspunt, maar wij wilden ook een sparringpartner op het gebied van thematiek en exploitatie".

Ook Verwaal, technisch directeur van ACS beaamt dit. "Wij zijn bereid om als partner van onze klant in een innovatief project te stappen. Hierbij nemen wij net zoals onze klanten risico's om gezamenlijk tot een uniek eindproduct te komen."

indoor klimpark voor de Belhamel

"ACS staat niet alleen bekend om haar innovatieve en trendsettende hoogte parcoursen, het bedrijf zet daarnaast ook diensten in om ons als nieuwe aanbieder in de markt succesvol te laten zijn", vertelt Corne Bossers. "Het gaat hierbij dan om services zoals opleiding, HRM, project management, marketing en businessstrategie".

Verwaal voegt daar aan toe: "Recent onderzoek toonde al aan dat verregaande thematiek in recreatieparken zijn vruchten afwerpt. De thematisering van een attractie leidt tot een betere beleving ervan, meer tevredenheid, meer herhalingsbezoek, een langer verblijf en meer uitgaven". "ACS heeft deze ontwikkeling al vroeg gesignaleerd en doorgevoerd als vaste service voor haar klanten. Hierbij kunnen de duurzame klimparken en high-ropes parcoursen aangepast worden aan het concept en de gewenste thematiek van de klanten. Wij ondersteunen onze klanten vanaf de conceptfase tot het ontwerp en realisatie".

Over Active Constructions
Active Construction Services (ACS) ontwerpt en bouwt Active Forest ECO klimbossen, Active Challenge klimparken, Adventure torens, speelbossen en avonturenparken. Doordat het bedrijf blijvend voorop loopt in innovatie, kwaliteit, veiligheid en maximale duurzaamheid, is het een vooraanstaand producent van uitdagende outdoor concepten in Europa.

http://www.activeconstructions.eu/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb