met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Het Linex-Clearline zonneboiler-dakconcept: een duurzaam duo

Duurzaam bouwen begint met slim samenwerken. Een dergelijke samenwerking biedt Greentech Energy en Linex Prefab. Beide bedrijven brachten prefab dakpanelen ˇn zonnecollectoren synergetisch samen in ˇˇn product: het Linex-Clearline zonneboiler-dakconcept. In plaats van twˇˇ keer het dak op voor een duurzaam bouwproject hoeven aannemers dat voortaan slechts ˇˇn keer.

20 feb 2011

Greentech Energy is specialist in de toepassing van de elementen voor de opwekking van duurzame, schone en betaalbare energie. Greentech Energy is importeur van de kwalitatief goede en esthetisch vormgegeven Clearline collectoren. Linex Prefab is marktleider op het gebied van prefab daken en dakkapellen.

Linex-Clearline zonneboiler-dakconcept

Een kwalitatieve en effici‘nte bouwplaatsmontage
Linex Prefab verwerkt de Clearline collectoren in haar prefab daken. Greentech Energy levert, naast de Clearline zonnecollectoren, ook de bijbehorende besturing en boiler. Deze samenwerking levert een kwalitatieve en effici‘nte bouwplaatsmontage op. Doordat de leidingen eenvoudig in de dakelementen worden opgenomen realiseren aannemers zo een fraaie binnenafwerking en kan de installateur alle aansluitingen onderdaks maken. ofwel: Plug and Play!

Meer informatie
Voor meer informatie over dit unieke Linex-Clearline zonneboiler-dakconcept nemen lezers contact op met Greentech Energy bv. Meer informatie vinden zij ook op www.greentech-energy.nl

http://www.greentech-energy.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb