met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Innovatieprijs voor sfeervolle LED's lichtarchitectuur van Traditech

Traditech B.V. heeft op 16 februari de FGinnovatiepublieksprijs* ontvangen voor haar nieuwe verlichtingsconcept LED's Lighting Architecture, dat bestaat uit LED's Play, LED's Line en LED's Sign.

28 feb 2011

Bezoekers van de vakbeurzen Facilitair en Gebouwbeheer vonden haar presentatie het "meest innovatief";. De decoratieve verlichtingslijn biedt met zijn organische vormen en diffuus licht vooral architecten, ontwerpers, adviseurs en eindgebruikers nieuwe, speelse decoratiemogelijkheden voor wanden, vloeren en plafonds, zowel binnen als buiten.

De collectie LED's Lighting Architecture bestaat uit kiezelvormige en rechthoekige armaturen, respectievelijk LED's Play en LED's Line. Elk model is leverbaar als opbouw-, inbouw- en hangarmatuur (evt. gecombineerd met indirecte verlichting). Er is keuze uit acht kiezelvormen, drie rechte armaturen en een gebogen vorm. Standaard zijn er vijf kleuren LED-strips verkrijgbaar (wit, rood, groen, blauw en amber) en -tegen meerprijs- drie snelheden RGB-kleurwissels (snel, langzaam en traag). Overige (huisstijl)kleuren zijn op aanvraag eenvoudig te realiseren. De stalen behuizing is wit, zwart of zilvergrijs. Alle materialen zijn van hoogwaardig Europees fabrikaat.

LED's lichtarchitectuur van Traditech

Rustgevend en veilig
De polycarbonaat lichtvensters zorgen voor egaal diffuus en sfeervol licht. Dat maakt LED's Lighting Architecture breed toepasbaar: kantoren, zorginstellingen, scholen, horeca, wellness, retail en outdoor. En doordat LED-verlichting niet warm wordt, zijn de armaturen ook binnen het bereik van kinderen, ouderen en gehandicapten veilig toepasbaar.

Keuzevrijheid
Architecten en ontwerpers kunnen de armaturen speels combineren om een specifieke sfeer te cre‘ren of bijvoorbeeld de functie van een verkeers- of verblijfsruimte te accentueren. Ook kunnen de armaturen voor signalering of bewegwijzering worden beletterd (LED's Sign) met bijvoorbeeld logo's, teksten of pictogrammen. Nog dynamischer is de toepassing van lopend licht of continue RGB-kleurwissels. LED’s Lighting Architecture is namelijk ook programmeerbaar en geschikt voor DMX-aansturing.

Energiezuinig en voordelig
Traditech B.V. is exclusief importeur van LED's Lighting Architecture voor Nederland. Zij levert alle standaard armaturen uit voorraad, compleet met driver, transformator en mal voor plug & play aansluiting. De aanschaf van de energiezuinige LED-verlichting is fiscaal voordelig, doordat afnemers in aanmerking komen voor de EnergieInvesteringsAftrek (EIA).

http://www.traditech.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb