met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Nu ook glas met een mobiletag

De glasmonsters van AGC zijn sinds kort voorzien van een mobiletag. Zo is het mogelijk om snel via internet te beschikken over uitgebreide informatie over een product.

25 feb 2011

Behalve voor de glasmonsters wordt ook in de nieuwste brochures steeds meer gebruik gemaakt van mobiletags. Op de glasmonsters of in de brochures staat een flashcode weergegeven die door software op de mobiele telefoon, wordt omgezet in een webadres. Door het scannen van de tweedimensionale barcode maakt de software verbinding met de juiste pagina van de productensite www.yourglass.com, waar meer informatie over het betreffende product te vinden is.

Zo hoeft men nooit meer een webadres te onthouden of een url in te tikken. De flashcode verwijst direct naar de juiste webpagina.

Glass with mobiletag

AGC Glass Europe, een Europese leider in vlakglas

AGC Glass Europe produceert en verwerkt vlakglas voor de bouwsector (buitenbeglazing en binnenhuisinrichting), de auto-industrie, de solar-industrie en gespecialiseerde industri‘le sectoren. Het is de Europese tak van AGC Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld, en is gevestigd in Brussel.

De baseline “Glass Unlimited” weerspiegelt de talloze mogelijkheden van:

  • Glas, een materiaal dat aan een groeiend aantal vereisten voldoet (comfort, energiebeheersing, veiligheid en gezondheid, esthetisch uitzicht).
  • Innovatieve producten en processen, mogelijk dankzij aanhoudende research in geavanceerde glastechnologie.
  • Het industri‘le apparaat van meer dan 100 units voor de productie, verwerking en distributie in heel Europa, van Spanje tot Rusland.
  • Het commerci‘le netwerk op wereldschaal.
  • Het personeel, gemotiveerd door uitmuntendheid en innovatie.

AGC Glass Europe heeft vandaag ongeveer 13.500 mensen in dienst.

Voor meer informatie, ga naar www.agc-glass.eu (corporate website) en www.yourglass.com (glas voor de bouw en interieurdesign).

http://www.yourglass.com

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb