met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Zwembadvilla blijkt gat in de markt

Na de succesvolle voorverkoopavond, die op woensdag 16 februari jongstleden plaatsvond in het verkoopcentrum van Vakantie Makelaar, is het offici‘le startsein gegeven voor de verkoop van de Zwembadvilla's op het Limburgse vakantiepark Resort Arcen.

1 mrt 2011

Maar wie zo'n hoogwaardige 8-persoons villa met inpandig zwembad wil bemachtigen moet er snel bij zijn. Inmiddels zijn nog slechts 5 van de 11 Zwembadvilla's beschikbaar.

Deze Zwembadvilla's zijn uniek in Nederland. Zeer uitzonderlijk is het inpandige zwembad van 10 bij 3,70 meter. Tevens beschikken de villa's over een sauna in het souterrain, een jacuzzi en een beschutte zitkuil met veel privacy. Nog een uniek item in de Zwembadvilla's is het hotelkamerconcept. Dit wil zeggen dat iedere slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer met luxe sanitair. Hierdoor zijn er als het ware 4 hotelkamers ontstaan in de villa's.

Zwembadvilla's

Investeerders zien de Zwembadvilla's als een gat in de verhuurmarkt. Nergens anders in Nederland is namelijk een soortgelijke vakantiewoning te vinden. De Zwembadvilla zal mede door haar unieke indeling en wellness faciliteiten een brede verhuurdoelgroep aanspreken. Deze villa's mogen dan ook zeker als een goede belegging worden gezien. De verhuurprognoses lopen op tot 8,4 procent netto. Verhuren is op Resort Arcen echter niet verplicht.

De Zwembadvilla's worden te koop aangeboden via Vakantie Makelaar voor € 425.000,- v.o.n. exclusief BTW. Deze prijs is inclusief eigen grond, tuinaanleg en complete inrichting.

Over Vakantie Makelaar
Vakantie Makelaar is dŽ specialist in recreatief vastgoed. Vakantie Makelaar richt zich puur op de recreatiemarkt en beschikt over een breed koopaanbod van bestaande en nieuwe vakantiewoningen in binnen- en buitenland.

http://www.vakantiemakelaar.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb