met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Dag over Stof verbindt kennis stofvrij werken in bouw en installatie

Op de Dag over Stof praten organisaties in de bouw en installatiesector marktpartijen bij over stofvrij werken. De dag wordt gehouden op 26 mei 2011 op het Bouw & Infrapark in Harderwijk.

10 mrt 2011

Centraal staan de technische ontwikkelingen van gereedschappen, de regelgeving en handhaving van kwartsstof en de risico’s van kwartsstof voor werknemer en werkgever. Deelnemende organisaties zijn onder meer Arbeidsinspectie, TNO, Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland, FNV Bouw en Arbouw. De website www.dagstof.nl bevat alle informatie over het evenement.

Er blijkt in de bouw en installatie veel onduidelijkheid over het werken volgens de regels om kwartsstofvrij te werken. De Dag over Stof neemt die voor een groot deel weg. De Arbeidsinspectie informeert over de uniforme aanpak van regelgeving en handhaving van kwartsstof en TNO roept aannemers op voor deelname aan een project. De dag geeft praktische informatie waarmee men direct aan de slag kan. Deelnemers krijgen onder andere informatie over bewezen technische innovaties voor uiteenlopende bouwspecialisaties en over het werken volgens de Arbocatalogus.

Dag over stof 2011

Voor wie
De Dag over Stof is bedoeld voor managers van bouw- en installatiebedrijven, gespecialiseerde aannemers, hoofden materieeldienst, inkopers van elektrisch gereedschap, ARBO- en KAM-coÜrdinatoren, groothandels in de bouw en alle andere professionals voor wie stofvrij werken van belang is. Deelnemers krijgen informatie die compleet is, praktisch en van hoge kwaliteit en kunnen met collega-bedrijven kennis en ervaring uitwisselen. Dat biedt veel inspiratie om stofvrij werken concreet in de praktijk te brengen.

Inschrijven
De Dag over Stof duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. Deelname kost € 145,00 per persoon.

Bij inschrijving van meerdere personen van dezelfde organisatie zijn de deelnamekosten vanaf de 2e persoon € 95,00. Kijk op www.dagstof.nl voor meer informatie en inschrijven. Makita is initiatiefnemer maakt deze dag mede mogelijk.

http://www.dagstof.nl

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.▀

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb