met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Nieuwe documentatie ge不oleerde gevelplint Holonite

Begin dit jaar introduceerde Holonite de ge不oleerde gevelplint. Het is een duurzame, esthetische en eenvoudig te monteren plint voor de voet van ieder gebouw. Inmiddels is er documentatie beschikbaar die kosteloos kan worden aangevraagd.

15 mrt 2011

Vanwege energiebesparende voorschriften wordt buitengevelisolatie met een gepleisterde afwerking steeds vaker toegepast. De ge不oleerde gevelplint is een lichte en prijstechnische interessante oplossing die eenvoudig kan worden gemonteerd en het kwetsbare stucwerk ter hoogte van het maaiveld vervangt. In de documentatie wordt dit uitgebreid en met foto’s toegelicht. Op http://www.youtube.com/holoniteNL licht Business Manager Bouw & Projecten Riko Peeters van Holonite de eigenschappen en voordelen van dit duurzame product toe.

Holonite ge不oleerde gevelplinten, duurzame omlijsting voor elk gebouw

Technische specificaties
Montage van de gevelplint is vergelijkbaar met het aanbrengen van reguliere buitengevelisolatie. Een compressieband aan de achterzijde van de plint zorgt voor de afdichting tussen de elementen. Aan de voorzijde resteert een voeg van slechts 3 millimeter, die niet gekit behoeft te worden. Compressiebanden aan de bovenzijde en achterzijde van de elementen garanderen een snelle, duurzame en onderhoudsvrije afdichting tussen de plinten onderling en met de bovenliggende buitengevelisolatie.
De ge不oleerde gevelplint is leverbaar in diverse kleuren en texturen en geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Stuur een mail naar info@holonite.nl voor aanvraag van documentatie.

Over Holonite
Holonite is in 1969 opgericht en produceert onderdorpels, vensterbanken, raamdorpels en muurafdekkers van gegoten composietsteen. Holonite heeft binnen de bouw en kozijnindustrie een leidinggevende positie verworven als toonaangevende en ISO- gecertificeerde leverancier van hoogwaardige afbouwelementen. Kijk voor meer informatie op www.holonite.nl.

http://www.holonite.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.゚

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb