met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Nieuwe informatiemap Holonite Urban buitenmeubilair

Holonite Urban is een nieuwe serie meubilair en boom- en plantenbakken van gegoten composietsteen dat ideaal is voor gebruik buiten. De serie is sinds een jaar op de markt en in een grote kleurvariatie ontworpen door landschapsarchitect Bert Huls. Holonite Urban leent zich ook voor maatwerk. Een uitgebreide documentatiemap kan kosteloos worden aangevraagd.

11 mrt 2011

In de openbare ruimte is steeds meer behoefte aan design en belijning. Holonite Urban geeft de omgeving rondom pleinen en gebouwen en in parken een geheel eigen signatuur. Met de elementen van Holonite Urban zijn praktische oplossingen mogelijk die strak ogen en in verschillende tinten leverbaar zijn. Dat geeft de openbare ruimte een eigen gezicht. Ze zijn multifunctioneel te combineren en makkelijk uit te breiden, ook op langere termijn. Er is een standaardassortiment leverbaar in meubilair en boom- en plantenbakken.

Buitenmeubilair Holonite Urban een eigentijdse oplossing voor de openbare ruimte

Maatwerk
Holonite Urban leent zich ook uitstekend voor maatwerk. Gegoten composietsteen biedt architecten en ontwerpers een aantal fundamentele vrijheden in vorm, kleur en textuur, die complementair zijn binnen elk stedelijk vormgevingsconcept. Het materiaal composiet is bovendien bij uitstek geschikt voor de creatie van slanke detailleringen.

Composiet is duurzaam
Composiet is ideaal materiaal voor gebruik buiten. Het is levenslang kleurecht door de hoogwaardige mineralen en de door-en-door pigmentatie. Het materiaal is waterdicht en vorstbestendig. Daarnaast heeft gegoten composietsteen een hoog zelfreinigend vermogen. De compactheid en structuur bieden geen voedingsbodem voor vuil en groene aanslag, waardoor het product na een goede stortbui weer schoon is.
Stuur een mail aan info@holonite.nl voor aanvraag van de documentatiemap.

Over Holonite
Holonite is in 1969 opgericht en produceert onderdorpels, vensterbanken, raamdorpels en muurafdekkers van gegoten composietsteen. Holonite heeft binnen de bouw en kozijnindustrie een leidinggevende positie verworven als toonaangevende en ISO- gecertificeerde leverancier van hoogwaardige afbouwelementen. Kijk voor meer informatie op www.holonite.nl.

http://www.holonite.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb