met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

ParkeerVak 2011: Exclusief evenement voor parkeerbranche

De tweejaarlijkse vakbeurs Parkeervak brengt in geconcentreerde vorm alles op het gebied van parkeren bijeen. De beurs vindt plaats van 5 tot en met 7 april 2011 in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

16 mrt 2011

Michiel Nijhuis is projectmanager van ParkeerVak: "De beurs is met ongeveer 100 exposanten en een lezingprogramma het enige exclusieve evenement voor de parkeerbranche. De beurs richt zich op iedereen die in de dagelijkse praktijk betrokken is bij parkeren. Dit is een zeer brede groep van onder andere adviseurs, ambtenaren, bouwers en toeleveranciers."

Inhoudelijk programma en fietsparkeren Deze editie is een speciaal lezingprogramma samengesteld en is er meer aandacht voor fietsparkeren. Nijhuis: “Tijdens de beurs worden er in het beurstheater dagelijks vijf korte lezingen gegeven van maximaal een half uur. Deze zijn toegespitst op actuele onderwerpen zoals de waarde van economisch gemotiveerde parkeertarieven, Parkeerbeleid in woonwijken en fietsparkeren. Het laatstgenoemde onderwerp wordt voor het eerst opgenomen in het inhoudelijk programma. Daarnaast laten verschillende bedrijven op hun stand zien wat er mogelijk is op het gebied van fietsparkeren.”

ParkeerVak 2011: Exclusief evenement voor parkeerbranche

Over ParkeerVak
Beursorganisator VNU Exhibitions en Vexpan, platform voor parkeren in Nederland, organiseren dit jaar de vierde editie van de vakbeurs ParkeerVak, 5 tot en met 7 april in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Deze beurs is bedoeld voor onder meer gemeenten, exploitanten van parkeergarages, projectontwikkelaars, aannemers en architecten die optimaal ge•nformeerd willen worden over de laatste ontwikkelingen in de parkeerbranche.

http://www.parkeervak.nl

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb