met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Ontwikkelfonds neemt de projecten portefeuille van Fahrenheit projecten over

Projectontwikkelaar "Ontwikkelfonds N.V." neemt de projectenportefeuille van Fahrenheit Projecten over. De projectontwikkelingsmaatschappij opereert als een onafhankelijke, zelfstandige organisatie met een netwerk van diverse investeerders. Het betreft hier een portefeuille met een ontwikkelvolume van circa. 200 miljoen euro.

17 mrt 2011

Met de overname verdubbelt het fonds haar brede portefeuille aan vastgoedprojecten in de Benelux en Duitsland; van de ontwikkeling van woningen in Noord Holland tot een overdekt skiparadijs inclusief hotel en winkelfaciliteiten nabij Hamburg.

De overgenomen portefeuille voldoet aan de door Ontwikkelfonds gestelde criteria om in de huidige markt gezonde projecten met uitstekende perspectieven op korte -en middellange termijn te realiseren.

De projecten van het fonds bestrijken een breed palet aan vastgoedproducten, zoals leisure, wonen, grootschalige detailhandel, commercieel vastgoed en grootschalige gebiedsontwikkeling. Ontwikkelfonds investeert in locaties die zich lenen voor totale of gedeeltelijke herontwikkeling.

Ontwikkelfonds staat voor onafhankelijkheid, slagvaardigheid, conceptuele aanpak en innovatie. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan het “ nieuwe wonen” Hierbij worden woningen ontwikkeld gericht op de specifieke wensen en eisen van verschillende doelgroepen; senioren in een levensloop, tweeverdieners en bijvoorbeeld starters.

Ontwikkelfonds

Bestuurders van het fonds zijn Jethro van Veen en Marc Zuidhof.

Jethro van Veen “ De vastgoedmarkt is de afgelopen jaren sterk veranderd. Dit vraagt om een andere kijk op vastgoedontwikkeling en om nieuwe concepten. Ontwikkelfonds heeft in haar eerste jaar laten zien dat we zonder problemen en met vermogen van een brede groep investeerders tegen een gezonde exploitatie kunnen investeren in vastgoed. De overname van de Fahrenheit-portefeuille is dan ook een volgende stap in het realiseren van onze ambitie. Wij zien meer dan voldoende mogelijkheden voor ontwikkeling; zowel in de leisure sector in combinatie met grootschalige detailhandel zoals factory outlets inclusief adventure activiteiten, als in innovatieve woonconcepten gericht op de wensen en eisen van onze veranderende maatschappij”

Over Ontwikkelfonds

Ontwikkelfonds N.V. (opgericht in 2010) is een privaat gefinancieerd vastgoedfonds dat zich richt op een breed palet aan vastgoedproducten zoals leisure, woningen, grootschalige detailhandel, commercieel vastgoed en grootschalige gebiedsontwikkeling. Ontwikkelfonds richt zich op totale of gedeeltelijke herontwikkeling. Ontwikkelfonds heeft momenteel 400 miljoen euro aan volume in portefeuille en is gevestigd in Amsterdam.

http://www.ontwikkelfonds.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb