met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Nieuw: ArchiCAD Star(T)Edition 2011

Kubus architectural solutions, exclusief distributeur van Graphisoft (de wereldwijde marktleider op het gebied van Virtual Building™-oplossingen) kondigt de release van ArchiCAD Star(T)Edition 2011 aan.

24 mrt 2011

100% volwaardig BIM modelleersoftware voor € 1.995,-
ArchiCAD Star(T)Edition is buitengewoon krachtige BIM software die eenvoudig is in gebruik en betaalbaar voor ieder type onderneming, ongeacht welke grootte. De nieuwe versie is gebaseerd op de Virtual Building technologie van ArchiCAD 14, maar met een functionaliteit en prijs die zijn aangepast aan de behoeften van veelal kleine architectenbureaus en aannemers. ArchiCAD Star(T)Edition 2011 bevat alle hulpmiddelen die nodig zijn om snel en effici‘nt een BIM-model te cre‘ren.

Kubus Info

Nederlandse versie
ArchiCAD Star(T)Edition 2011 is de eerste versie waarin de templates en de gehele bibliotheek Nederlandstalig zijn. Ook de internationale ramen en deuren zijn in het Nederlands beschikbaar. Hiermee geven we een opnieuw invulling aan de wens van onze gebruikers: meer afstemming op de Nederlandse en Belgische markt en meer eenduidigheid in gebruik. De Nederlandstalige content van ArchiCAD vereenvoudigt het gebruik en verkort bovendien de leercurve voor nieuwe gebruikers.

Direct aan de slag met een hoge standaard
Anders dan de markt gewend is van 2D of 3D software, kunnen gebruikers na het downloaden van ArchiCAD Star(T)Edition direct aan het werk. Geen moeilijk gedoe met het aanmaken van bibliotheken en dergelijke. Met de standaard aanwezige uitgebreide Nederlandstalige BIM-bibliotheek kunnen vanaf dag ˇˇn, intelligente modellen met afgeleide 2D bestek- en werktekeningen van een voortreffelijke grafische kwaliteit worden gemaakt.

Speciale korting voor leden van BNA
Eind 2010 sloot Kubus een overeenkomst met BNA om zijn leden een kortingsregeling te bieden voor ontwerpsoftware. De nieuwe versie van ArchiCAD Star(T)Edition is in het kader van de met BNA gemaakte afspraken met extra korting te verkrijgen door BNA-leden.

Aanvullende modules
Speciaal voor Star(T)Edition heeft Kubus architectural solutions een drietal modules ontwikkeld.
1) Star(T)Ontwerp Module; ontwerpen met de eenvoud van SketchUp en de informatie van een gebouwmodel.
2) Star(T)Meetstaat Module; om effici‘nt te kunnen werken met interactieve meetstaten, stuklijsten en uittrekstaten.
3) Star(T)Aannemer Module; voor aannemers die met BIM willen starten, met bouwplaatsinrichting, 4D simulatie en meer.
De modules zijn geschikt voor ArchiCAD Star(T)Edition 2011 en worden tegen een kleine meerprijs geleverd.

Beschikbaarheid
ArchiCAD Star(T)Edition 2011 zal vanaf 28 maart 2011 geleverd worden in zowel Belgi‘ als Nederland. Meer informatie over Kubus architectural solutions en ArchiCAD is te vinden op www.kubusinfo.nl

http://www.kubusinfo.nl

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb