met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Metaflex introduceert de OK Deurteller

In de Cure sector wordt veel aandacht besteed aan het terugdringen van postoperatieve wondinfecties. Een van de tools om hier een beter inzicht in te krijgen is de door de "Inspectie voor de Gezondheidszorg " opgestelde "Observatielijst Toezicht Operatief Proces 2, preoperatief";.

4 apr 2011

In item 36: Op de operatiekamer: Aantal keren deur open van incisie tot sluiten wond; wordt geadviseerd de deurbewegingen bij te houden. Ook wordt geadviseerd het aantal deurbewegingen te registreren in het pati‘ntdossier.

Metaflex: OK deurteller

De door Metaflex ge•ntroduceerde OK Deurteller biedt u de mogelijkheid bovengenoemde aanbevelingen in praktijk te brengen en op een geautomatiseerde wijze te laten plaatsvinden. Hierdoor wordt het risico van geen registratie tot een minimum gereduceerd.
Naast het tellen van de deurbewegingen zijn er uitgebreide bedieningsmogelijkheden zoals het loggen van gegevens en het bekijken van de real-time status van al uw deuren.
Meer informatie achtergrond www.igz.nl, zoekbegrip: Standaardisatie onmisbaar voor risicovermindering in operatief proces.

http://www.metaflex.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb