met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

AGC = 100% Design

AGC presenteert op 100% Design haar innovatieve interieurbeglazingen: Artlite Digital by Alain Berteau, Lacobel, en Lacobel T.

11 apr 2011

Interieurarchitect Smahan Haris-Amrach, werkzaam bij AGC, ontwierp een leefomgeving waarin de nieuwste producten van AGC in dagelijkse toepassingen worden getoond. Hiervoor is een keuken, badkamer en woonkamer gecre‘erd. In deze inspirerende omgeving laat AGC zien wat de mogelijkheden van glas zijn, als wandbekleding, in meubilair en als scheidingswand.

Op 100% Design lanceert AGC haar nieuwste interieurbeglazing Lacobel T. Omdat deze gelakte beglazing gehard kan worden, biedt deze meer toepassingsmogelijkheden, zoals in meubilair, badkamer en keuken.
AGC toont ook Artlite Digital by Alain Berteau. De digitaal geprinte patronen van deze architect en ontwerper zijn zichtbaar als scheidingswand.

100% Design is het vakevenement voor interieurdesign in Nederland en zal plaatsvinden op 26, 27 en 28 mei 2011 in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam.

Lacobel Deep Black

AGC Glass Europe, een Europese leider in vlakglas
AGC Glass Europe produceert en verwerkt vlakglas voor de bouwsector (buitenbeglazing en binnenhuisinrichting), de auto-industrie, de solar-industrie en gespecialiseerde industri‘le sectoren. Het is de Europese tak van AGC Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld, en is gevestigd in Brussel.
De baseline “Glass Unlimited” weerspiegelt de talloze mogelijkheden van:

  • Glas, een materiaal dat aan een groeiend aantal vereisten voldoet (comfort, energiebeheersing, veiligheid en gezondheid, esthetisch uitzicht).
  • Innovatieve producten en processen, mogelijk dankzij aanhoudende research in geavanceerde glastechnologie.
  • Het industri‘le apparaat van meer dan 100 units voor de productie, verwerking en distributie in heel Europa, van Spanje tot Rusland.
  • Het commerci‘le netwerk op wereldschaal.
  • Het personeel, gemotiveerd door uitmuntendheid en innovatie.

AGC Glass Europe heeft vandaag ongeveer 13.500 mensen in dienst.

Voor meer informatie, ga naar www.agc-glass.eu (corporate website) en www.yourglass.com (glas voor de bouw en interieurdesign). 

http://www.yourglass.com

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb