met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

De Boer gaat samenwerking aan met Bureau Bouwplantoetsing

De Boer, leverancier van tijdelijke en semipermanente accommodatie voor evenementen en zakelijke toepassingen, gaat een samenwerking aan met Bureau Bouwplantoetsing, een initiatief van SATIJNplus Architecten en Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs. Door deze samenwerking zijn beide partijen in staat om integrale oplossingen aan te bieden op het gebied van flexibel en functievrij bouwen.

19 apr 2011

De Boer wil groeien op de markt voor flexibel bouwen en heeft daarvoor onder andere een snel te bouwen, demontabel bouwsysteem ontwikkeld dat eind 2009 is ge•ntroduceerd: Spectrum. Dit bouwsysteem kan ingezet worden voor een groot aantal toepassingen, voor gebruiksperioden die vari‘ren van enkele maanden tot meerdere jaren.

De initiatiefnemers c.q. de klanten van De Boer die kiezen voor een tijdelijke of semipermanente huisvesting worden door de partners De Boer/Bureau Bouwplantoetsing volledig “ontzorgd”; de toepassingen van alle wet- en regelgeving met betrekking tot deze bouw regelen de partners. Hierbij valt onder andere te denken aan ontwerp, vergunningen, (brand)veiligheid, duurzaamheid, ruimtelijke onderbouwing en meer.

Berend-Jan Rietveld, Business Development Manager van De Boer: “Dankzij deze strategische samenwerking zijn wij in staat om de markt flexibele, integrale huisvestingsoplossingen aan te bieden, van concept tot realisatie”.

Joop Petit, directeur Bureau Bouwplantoetsing; “In een snel veranderde samenleving zoals de onze is het een must om snel, flexibel en duurzaam te kunnen inspelen op de ruimtelijke ordening.”

Martijn Corstjens (Bureau Bouwplantoetsing, links), Berend-Jan Rietveld (De Boer, rechts)

Over De Boer De Boer is toonaangevend in de verhuur van tijdelijke accommodaties en realiseert projecten voor evenementen en zakelijke toepassingen over de gehele wereld. Opgericht in 1924 met een hoofdkantoor in Alkmaar, heeft De Boer nu kantoren in Nederland, Duitsland, Groot-Brittanni‘, Belgi‘, Frankrijk, Spanje, Zweden en Qatar. De Boer heeft verder vertegenwoordiging in de Verenigde Staten en Rusland. Wereldwijd werken er meer dan 350 mensen en gedurende het hoogseizoen loopt dit nog eens met 150 tijdelijke krachten op.

http://www.deboer.com/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb