met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Lighthouseclub Bouwprijs 2011

De Lighthouseclub, dˇ netwerkvereniging voor leidinggevenden in de bouw bestaatŹ 50 jaar. Om deze feestelijke gebeurtenis luisterrijk te illustreren schrijft de Stichting Lighthousefonds een wedstrijd uit voor een bijzondere geleverde prestatie aan de bouwsector.

3 mei 2011

Deze prijs, de Lighthouseclub Bouwprijs 2011, zal voor de eerste keer worden uitgereikt tijdens het jubileumfeest op 15 september aanstaande en zal vervolgens elke twee jaar worden uitgereikt.

Aan welke voorwaarden moet uw genomineerde voldoen?
De prijs wordt toegekend aan een persoon of aan een organisatie, die een uitmuntende bijdrage heeft geleverd op welke wijze dan ook. Dat kan zijn op het gebied van architectuur, bouwconstructie, installatie, renovatie, ruimtelijke ontwikkeling, vastgoedontwikkeling of op bestuurlijk vlak. Voor de Lighthouseclub Bouwprijs komen personen in aanmerking uit alle mogelijke bouwgerelateerde categorie‘n: nieuwe bouwmethoden bij duurzaam bouwen, bijzondere renovatiemethoden, communicatiestrategie‘n bij gebiedsontwikkeling, fondsenwerven, methoden voor het verbeteren van de ketenintegratie, bijzondere bestuurskracht, sterke promotie in het buitenland van de Nederlandse bouwsector, communicatie, faalkostenreductie etc. Iedereen die verbonden is aan de bouwsector kan via de website een persoon of organisatie nomineren.

Twee ronden
De wedstrijd bestaat uit twee ronden. In de eerste ronde vindt de stemming plaats van genomineerden voor de Lighthouseclub Bouwprijs 2011. Deze ronde begint op 1 mei en sluit op 30 juni 2011. Vervolgens wordt iedereen uit de bouwsector en voornamelijk degene die in de 1e fase heeft gestemd, opnieuw gevraagd een stem uit te brengen op ˇˇn van de finalisten. Deze ronde duurt van 1 juli tot 7 september 2011. Tijdens de tweede, finale ronde, worden de drie finalisten uit de lijst genomineerden gekozen en bekend gemaakt.

Lighthouseclub Bouwprijs 2011

And the winner is……
Uiteindelijk wordt de finalist met de meeste stemmen uitgeroepen tot de winnaar van de Lighthouseclub bouwprijs 2011. De winnaar wordt tijdens het jubileumfeest door het bestuur van de Lighthouseclub bekendgemaakt.

Wat is de prijs?
De prijs houdt een geldbedrag in van € 5000,00 plus een plastiek gemaakt door de Amsterdamse kunstenaar Marijke de Goey. (www.marijkedegoey.com)

http://www.lighthouseclubbouwprijs.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb