met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

NAF en CKC organiseren samen het Landelijk Architectuur Congres (LAC)

Het Nederlands Architectuur Forum voor de digitale wereld (NAF) en CKC Seminars hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst getekend, die bezegelt dat beide partijen gezamenlijk van 2011 t/m 2015 het Landelijk Architectuur Congres (LAC) gaan organiseren.

27 mei 2011

Dit tweedaags evenement in het NBC in Nieuwegein, kent dit jaar alweer zijn 13e editie. Frank Baldinger, voorzitter NAF, voegt daar trots aan toe: “Daarmee is het LAC het grootste organisatie- en IT-architectuurcongres van Nederland. En dat we op het terrein van kennisdeling een grote rol spelen bewijst wel het feit dat zo’n 60% van de deelnemers al meerdere jaren tot de trouwe bezoekers behoren”.

CKC Seminars is een onafhankelijk congresorganisatiebureau, opgericht in 1993 door de huidige directeur Gert van de Donk en is gevestigd in Eindhoven. “We zijn een bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van jaarcongressen op IT-gebied,” aldus Gert van de Donk, “daarbij hechten we er vooral veel waarde aan dat er een balans is tussen deelnemers, sprekers en sponsoren. Iedereen neemt met een eigen doel deel aan zo’n congres, en die mogen elkaar niet in de weg zitten. Integendeel, die balans moet zorgen dat elke deelnemer optimaal zijn doelstelling bereikt”.

Doel van het NAF is het bevorderen van het werken onder architectuur en het bevorderen van de professionaliteit van architecten in de wereld van organisatie en IT. Het NAF is leveranciersonafhankelijk, methodeneutraal en een voorstander van open kennisuitwisseling en open standaarden.

Landelijk Architectuur Congres 2011

Het NAF bestaat sinds 2002 en heeft inmiddels een uitgebreid netwerk van bijna 100 gebruikerspartijen, leveranciers en instellingen van wetenschap en onderwijs opgebouwd.
Deze drie pijlers geven een brede en unieke kijk op het vakgebied van architectuur in de digitale wereld.

Frank geeft het doel van het NAF kernachtig weer: “Het NAF bevordert het delen van kennis op het brede terrein van de architectuur in de digitale wereld. En het jaarlijkse LAC in november is daarvoor de plek bij uitstek”.

Het NAF wil die toonaangevende rol blijven spelen, ook in een steeds veranderende samenleving. “De maatschappij van nu en morgen stelt steeds andere eisen aan de manier van kennis vergaren en kennis delen. En we willen ook klaar zijn voor de toekomst van het LAC. Daarom zijn we blij dat we in CKC Seminars de partner hebben gevonden om dat te realiseren”, aldus Frank Baldinger. “Ruim 18 jaar ervaring staan er borg voor dat CKC Seminars die rol uitstekend kan vervullen. We zullen ervoor zorgen dat het LAC ook over 5 jaar de plek is waar elke architect moet zijn”, vult Gert van de Donk aan.

Over het NAF

De missie van het NAF is het bevorderen van het werken onder architectuur en het bevorderen van de professionaliteit van architecten in de wereld van organisatie en IT. Het NAF is leveranciersonafhankelijk, methode-neutraal en een voorstander van open kennisuitwisseling en open standaarden.

Het NAF bestaat sinds 2002 en heeft inmiddels een uitgebreid netwerk van bijna 100 gebruikerspartijen, leveranciers en instellingen van wetenschap en onderwijs opgebouwd. Het NAF biedt zijn leden onder meer gelegenheid tot het netwerken met vakgenoten, professionalisering door deelname aan werkgroepen, en profilering door publicaties. Zo hebben werkgroepen recent boeken uitgebracht over IT governance en over business rules. Verder is het NAF mede-organisator van de NAF Insight seminars en het Landelijk Architectuur Congres.

Meer informatie over het NAF is te vinden op: www.naf.nl

Over CKC Seminars

CKC Seminars is een congresorganisatie bureau voor de open markt, gespecialiseerd in gesponsorde jaarcongressen. Opgericht in 1993 bestaat CKC Seminars inmiddels uit een team van 11 professionals, die in een informele maar resultaatgerichte setting jaarlijks 15 tot 20 congressen organiseren. Van eigen initiatieven tot samenwerkingen en opdrachten, van inhoudelijke programmering tot marketing en fysieke organisatie, zowel nationaal als internationaal. Enkele titels: International SOA & Cloud Symposium, Nationaal Sustainability Congres, CMS Jaarcongres, Test Automation Day.

http://www.naf.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb