met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

VolkerWessels Vastgoed lanceert Corporate Responsibility Report

Onder het motto 'gezonde kijk op ontwikkeling' heeft VolkerWessels Vastgoed in samenwerking met adviesbureau Primum haar Corporate Responsibility Report opgesteld. VolkerWessels Vastgoed vervolgt hiermee de duurzame weg die zij in 2007 is ingeslagen.

5 jun 2011

VolkerWessels Vastgoed legt door middel van het Corporate Responsibility Report haar beleid op maatschappelijk verantwoord ondernemen vast. Dit beleid moet er voor zorgdragen dat maatschappelijk betrokken ondernemen nog sterker in het DNA van VolkerWessels Vastgoed en haar medewerkers wordt verankerd. Maar bovenal dat de gehele keten van opdrachtgever tot eindgebruiker zich bewust wordt van het nut en de noodzaak om haar gedrag definitief te veranderen. Het beleid is gebouwd op vier pijlers: integriteit, CO2 reductie, innovatie en community investment.

In het verleden zijn de volgende maatregelen al in gang gezet: sturen op bewustwording van de medewerkers, lease-auto's met groene labels, 10% energie zuiniger bouwen dan het Bouwbesluit voorschrijft en betrokken zijn bij verschillende maatschappelijke doelen, zoals betrokkenheid bij de bouw van een school in Armeni‘.
Maar VolkerWessels Vastgoed gaat verder. Sturen en controleren op integer handelen, CO2 reduceren bij haar eigen panden en bij het vastgoed dat wordt gerealiseerd, maar ook werken aan de bewustwording van de eindgebruiker.

VolkerWessels Vastgoed

"De lancering van dit Corporate Responsibility Report is het begin van de vele stappen die gezet gaan worden" volgens Dietmar Werner, algemeen directeur van VolkerWessels Vastgoed.

VolkerWessels Vastgoed staat dit jaar wederom op de Green Market van de PROVADA. Hier kunt u kennismaken met ons Corporate Responsibility Report.

Over VolkerWessels Vastgoed
Als zelfstandige, onafhankelijke en nationale werkmaatschappij binnen het VolkerWessels concern voelen wij ons optimaal thuis in de wereld van creatie, ontwikkeling en realisatie van kwalitatief hoogwaardige leef-, woon- en werkomgevingen. De combinatie van handelen in vrijheid, beschikken over de expertise van een hecht netwerk van ervaren specialisten binnen het concern en – zeker niet in de laatste plaats – profiteren van de gedegen marktpositie van onze moederorganisatie, maakt VolkerWessels Vastgoed een interessante en betrouwbare partner. Opdrachtgevers en andere partners ontdekken bij ons een brede expertise als het gaat om architectuur, bouwkunde, duurzaamheid, economie, infrastructuur, marketing, productontwikkeling en stedelijke vernieuwing.

http://www.vwvastgoed.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb