met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Multiplex Trio Visign MT5: opvallende Ęvulcombinatie voor design-baden

Met de nieuwe Multiplex Trio Visign MT5 introduceert Viega Nederland een opvallend vlak badgarnituur dat kan worden ge•nstalleerd in baden met zeer smalle randen.

1 jun 2011

De badgarnituur Multiplex Trio Visign MT5 kenmerkt zich door de praktische combinatie van drie functies: onzichtbare toevoer, ge•ntegreerde overloop en afvoer. De hiervoor benodigde techniek wist Viega onder te brengen in een armatuurbehuizing met een diepte van slechts 33 mm. Daarmee kan het garnituur ook onder de smalle randen van design-baden worden ge•nstalleerd.
De vlakke uitvoering is consequent in het ontwerp van de Multiplex Trio Visign MT5 doorgezet, waardoor de badgarnituur zeer vlak op het bad is op te bouwen. De draairozet, inclusief watertoevoer heeft een diepte van slechts 17 mm; de afwerking is in glanzend chroom.

de Multiplex Trio Visign MT5 kan zelfs onder de smalle randen van moderne design-baden

Slechts 33 mm diep
Constructief wordt de geringe diepte van de Multiplex Trio Visign MT5 bereikt door een gewijzigde lay-out van de toevoer en overloop in de armatuurbehuizing. Ook het nieuwe, elegant gelijkmatige straalbeeld is hiervan het gevolg. Bij de montage valt de steekverbinding voor de toevoer op, die ondanks de compacte armatuuruitvoering, de aansluiting zeer eenvoudig maakt. Voor het sluiten van de afvoer wordt zoals gewoonlijkĘ gebruik gemaakt van de flexibele kabel.
Het design van de Multiplex Trio  MT5 is ook beschikbaar voor de Rotaplex Trio.

Over Viega:
Viega GmbH & Co. KG in Attendorn (Westfalen) is opgericht in 1899. Sindsdien heeft het bedrijf zich wereldwijd ontwikkeld tot ŽŽn van de belangrijkste systeemaanbieders van producten voor de installatietechniek. Het assortiment omvat meer dan 16.000 artikelen die worden vervaardigd op de locaties Attendorn-Ennest, Lennestadt-Elspe, Gro§heringen en Niederwinkling (Duitsland) en McPherson (VS). Naast buisleidingsystemen produceert Viega voorwand- en afvoersystemen. De producten worden toegepast in de gebouwentechniek, in de industri‘le installatiebouw en in de scheepsbouw.

http://www.viega.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb