met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Bouwkavelsonline.nl - Het zoeken en vinden van bouwkavels is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wie droomt er nu niet van het laten bouwen van een eigen woning op een bouwkavel. Er komt natuurlijk een hoop bij kijken maar alles begint met het zoeken en vinden van een geschikte bouwkavel.

11 jun 2011

De meeste websites op het gebied van kavels maken het zoeken naar bouwkavels niet makkelijk. Hier is Bouwkavelsonline.nl handig op in gesprongen door een zeer toegankelijke en overzichtelijke website te ontwikkelen waarbij de bezoeker in n oog opslag kan zien of er bouwkavels zijn op de gewenste locatie.

Bouwkavelsonline.nl

Eindelijk een website waar de consument heel eenvoudig een bouwkavel kan zoeken en vinden. De bezoeker kan onder andere via een Googlemaps kaart zoeken naar bouwkavels voor het laten bouwen van een eigen woning.

De bezoeker kan inloggen als gast of als gebruiker. Als gebruiker worden gemakkelijk alle gegevens opgeslagen voor later gebruik zodat opgeslagen kavels makkelijk terug gevonden kunnen worden. Als gast kijkt u alleen en slaat u niets op. De website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk opgebouwd en met een paar klikken heeft u het gewenste resultaat.

Kijk voor meer informatie op www.bouwkavelsonline.nl

http://bouwkavelsonline.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb