met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Bertwin Kelder Specialist airconditioning Air Trade Centre Nederland

Bertwin Kelder is bij Air Trade Centre in dienst getreden als Specialist airconditioning. Bertwin is breed opgeleid in de installatietechniek, en heeft ruime praktijkervaring in onder meer het ontwerpen en begeleiden van klimaattechnische projecten.

13 jun 2011

Bertwin geeft leiding aan de recente stevige uitbreidingen van het leveringsprogramma airconditioning van Air Trade Centre Nederland. Tot deze uitbreidingen behoren multi onder meer single split units, alsook mini-VRF systemen.

Nederlands bedrijf, gestart in 1994, met ongekende autonome groei

Air Trade Centre is een handelsonderneming die gespecialiseerd is in de levering van apparatuur en componenten voor de luchtbehandeling in gebouwen. Er wordt een ongekend groot assortiment aangehouden van minstens 10.000 verschillende producten, leverbaar binnen 24 uur uit voorraad. Bestellingen verlopen al voor ruim 25 procent digitaal via de e-shop. Air Trade Centre is van oorsprong een Nederlands bedrijf en actief sinds 1994. Vooral de internationalisering verliep vrij snel. Air Trade Centre heeft nu 14 eigen vestigingen in elf landen (Nederland, Belgi‘, Frankrijk, UK, Spanje, Hongarije, Polen, Roemeni‘, Bulgarije, Turkije en in Saudi-Arabi‘).

Air Trade: Durable HVAC solutions

Het vaste personeelsbestand overschrijdt de 250. In verschillende andere landen wordt intensief samengewerkt met premium distributors (China, Algerije, Ierland, Zwitserland, Tsjechi‘, Denemarken en nog een zestal landen). De omzet van Air Trade Centre is de afgelopen vijf jaar wereldwijd gemiddeld met 23 procent per jaar gestegen. Ze beloopt momenteel ruim 72 miljoen euro. Air Trade Centre Nederland is gevestigd in een gloednieuw pand aan de Eerste Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier is sinds kort tevens het internationale hoofdkantoor van de Air Trade Centre groep gevestigd.

meer info: Air Trade Centre Nederland BV

http://airtradecentre.com/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb