met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

In de wand schuivend automatisch badkamersysteem

In samenwerking met Vari-Doors ontwikkelde Record zowel in de wand als voor de wand schuivende automatische deursystemen.

18 jun 2011

Met het oog op ruimtebesparing wordt in de zorgsector steeds vaker gebruik gemaakt van ˇˇn badkamervoorziening voor twee aparte kamers. Hierbij wordt dan gebruik gemaakt van ˇˇn gemeenschappelijke badkamer. Een effici‘nte oplossing waarbij optimale privacy wordt gegarandeerd. Is de badkamer vrij dan ziet de andere pati‘nt dit via een optische signalering. Is de badkamer bezet dan, dan licht een rood LED-lampje op. De schuifdeur wordt dan automatisch vergrendeld, zodat niemand de badkamer kan betreden.

In de wand schuivend automatisch badkamersysteem

Het verzorgend personeel kan direct zien of een pati‘nt in de badkamer is, door het tegelijk oplichten van beide lampjes. Tevens kan het systeem worden aangesloten op een brandmeldsysteem, zodat de deuren bij brandmelding worden vrijgegeven. Dit voorkomt niet alleen opsluiting, maar zorgt er ook voor dat in geval van nood de solide schuifdeuren geen hindernis vormen voor hulpverlenend personeel.

http://www.record-automatischedeuren.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb