met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Dag van de Kennis - SKB jaarcongres op 28 juni 2011

SKB organiseert op dinsdag 28 juni a.s. haar jaarcongres met als thema ‘de Dag van de Kennis’. Het programma is rond, alle sprekers van het plenaire ochtendprogramma zijn inmiddels bekend.

22 jun 2011

Een van de parallelle sessies in de middag is de afsluitende bijeenkomst van HIP (Holland In situ Proeftuin). Hiervan is het programma nu ook ingevuld, met als onderwerp ‘succesvol in situ saneren: aanbevelingen voor probleemeigenaren en effectieve procesmonitoring’. Ook kunt u nog strijden om de ‘eeuwige roem’ door deelname aan het Ondergronds Triviant spel.

Onze programmamanagers hebben interessante blogs geplaatst op de congreswebsite. U kunt zich nog aanmelden via de website.

Graag verwelkomen wij u op dinsdag 28 juni a.s.!

Dag van de Kennis - SKB jaarcongres op 28 juni 2011

Programma
Wij hebben voor u een boeiend programma samengesteld met in de ochtend inspirerende lezingen van o.a. Arnold Heertje met als onderwerp ‘Bodemgebruik en optimale maatschappelijke architectuur’. Geert Teisman van de Erasmus Universiteit Rotterdam neemt u mee in de wereld van ‘Kennis en Transitie’. Deze dag wordt geleid door dagvoorzitter Henk Smit van WING.

Tijdens het middagprogramma worden vier parallelle sessies georganiseerd rondom de thema’s van het programma duurzame ontwikkeling ondergrond: ecosysteemdiensten, energie, ondergrondse ordening en waterbeheer. Ook wordt er een afsluitende bijeenkomst gehouden voor HIP (Holland In-situ Proeftuin). HIP is een onderzoeksprogramma dat in 2005 is gestart op initiatief van SKB en TNO (later Deltares), met steun van toenmalige Ministeries van Economische Zaken en VROM. Het doel van HIP was oplossingen te bieden voor knelpunten die brede inzet van in-situ bodemsaneringstechnieken in de weg staan. In deze afsluitende sessie worden de resultaten van HIP getoond.
Kijk ook op Soilpedia voor meer informatie.

Ondergronds Triviant
Bij SKB is het een traditie om tijdens het jaarcongres een spel te spelen. De liefhebbers kunnen dit jaar het Ondergronds Triviant spelen. Aan de hand van Triviant vragen kunt u kennis delen en vergaren over de ondergrond. Heeft u interesse om actief mee te spelen? Mail dit naar SKB en u bent n van de deelnemers!

Website Dag van de Kennis
SKB heeft voor de Dag van de Kennis een website ingericht. Vanaf vandaag plaatsen wij blogs, nieuws, foto’s en bijdragen over het jaarcongres zodat u helemaal up-to-date bent! U heeft zelf de mogelijkheid om een reactie te plaatsen. Ook vindt u hier het uitgewerkte programma, aanmeldingsformulier en informatie over de parallelle sessies.

Burgers' Zoo Arnhem
Wij verwelkomen u midden in het Arnhemse dierenpark Burgers’ Zoo in het Safari Meeting Centre. De ingang van dit moderne congrescentrum in Afrikaanse stijl bevindt zich in het overdekte tropische regenwoud Burgers’ Bush. Bij aankomst heeft u al van een kleurrijke wandeling genoten! Neem alvast een kijkje bij Burgers’ Zoo.

http://www.soilpedia.nl

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb