met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Verbeterde Makita M4S SDS-MAX boort soepel door gewapend beton

Makita introduceert een nieuwe M4S SDS-MAX boor die is gemaakt van tot wel 50% meer hardmetaal. Hierdoor biedt de boor niet alleen meer continuĽteit maar gaat deze ook aanzienlijk langer mee. Het ontwerp van deze driedelige hardmetalen viersnijder zorgt ervoor dat de boor eenvoudig en snel door gewapend beton, natuursteen en massieve steen glijdt.

23 jun 2011

De Makita M4S SDS-MAX behoort dankzij de boorpunt met doorontwikkelde snijgeometrie en de perfecte spiraalvorm tot de beste in zijn soort. De M4S SDS-MAX is uitgevoerd met een centreerpunt van 130⁰ waardoor de boor preciezer werkt dan zijn voorganger. De 4 x 90⁰ boorpunt zorgt voor echte ronde gaten. Daarnaast bereikt de gepatenteerde versterkte spoed het optimum tussen afvoer van boormeel en sterkte. De boor is voorzien van het PGM-keurmerk, leverbaar in diameters van 16 t/m 52 mm en verkrijgbaar in verschillende lengtes. Kijk voor meer informatie op www.makita.nl/m4s.

Verbeterd ontwerp van de nieuwe M4S SDS-MAX╩betonboor╩: duurzamer en betrouwbaarder

Over Makita
Makita bestaat sinds 1915 en ontwikkelt en produceert in tien fabrieken in alle werelddelen gereedschap voor professionals. Met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd is het een van źs werelds grootste producenten van professioneel elektrisch gereedschap. Ruim 35 jaar geleden kwam Makita naar Nederland. Zowel toen, nu, als in de toekomst blijft Makita gereedschap ontwikkelen waarmee de gebruiker gezonder, gemakkelijker en productiever kan werken. Makita innoveert continu en dat resulteert in elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Een lange levensduur, hoogwaardige afwerking, gebruiksvriendelijkheid, prestaties van de machine en ingebouwde veiligheid, zijn de belangrijkste kenmerken van Makita gereedschap.

http://www.makita.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.▀

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb