met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

International Festival for Science, Art and Sustainability

In Amsterdam speelt zich volgend jaar van 22 t/m 24 april 2011 het eerste International Festival for Science, Art and Sustainability af, kortweg het "ISAS-festival". Zie ook www.isas-festival.com. Het evenement kan van grote betekenis zijn voor de verduurzaming van de economie, innovatie, kennisoverdracht, citymarketing en creativiteit.

30 nov 2010

Op het Festival zal een wisselwerking ontstaan tussen de thema's duurzaamheid, wetenschap en kunsten. Deze wisselwerking zal de belangstelling voor diverse thema's stimuleren en de combinatie ervan zal een uniek festival opleveren. Het festival is bedoeld voor een breed publiek met een verwacht bezoekersaantal van 50.000 - 75.000. Voorbeeld is het New Yorkse 'World Science Festival' in 2008 dat meer dan 120.000 bezoekers trok. Het festival speelt zich af rondom het IJ en in een kring daaromheen. Met locaties als Muziekgebouw aan 't IJ, de Westergasfabriek, CS, The Movies, NEMO, Arcam, De Beurs van Berlage, Paradiso Tolhuistuin, Overhoeks e.a.

Het festival wil mensen bereiken die duurzame keuzes (nog) niet als een vanzelfsprekend alternatief zien als ze iets kopen. Op een speels en aantrekkelijke manier wil het festival informeren en motiveren tot duurzame beslissingen in het dagelijks leven.

Het festival staat open voor Sponsoren. Daarnaast is het mogelijk te participeren in het Festival.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb