met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

TracŽ Academy brengt technici soft skills bij


Bouwkundige, civieltechnische en geo-informatie professionals kunnen vanaf vandaag bij de TracŽ Academy terecht om te werken aan hun soft skills. De trainingsfaciliteit van detacheringsbureau TracŽ stelt haar trainingen op dit gebied voortaan ook open voor externe belangstellenden. Het volledige trainingsaanbod is te vinden op de nieuwe website www.traceacademy.nl.

5 sep 2011

Te denken valt aan trainingen adviesvaardigheid, persoonlijke effectiviteit, timemanagement en praktisch leidinggeven. Essenti‘le vaardigheden voor technische professionals. “De meeste bestaande trainingen voor deze doelgroep zijn vakinhoudelijk geori‘nteerd. Maar zonder soft skills haal je niet het maximaal haalbare uit al die technische bagage. We merken dan ook dat er onder onze opdrachtgevers grote behoefte is aan trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling”, aldus Laura Hopman, cošrdinator TracŽ Academy.

Trace Academy ...brengt techniek en persoonlijke ontwikkeling bij elkaar


Onderscheidend

Onderscheidend aan de TracŽ Academy is dat het materiaal, de inhoud en de stijl van de trainingen volledig afgestemd zijn op technische functies. De trainingen worden bovendien gegeven door trainers met ruime ervaring in de technische sector. Hopman: “De TracŽ Academy is ervan overtuigd dat het een meerwaarde is om je op nuchtere, zakelijke wijze tussen andere technische professionals te ontwikkelen. Het openstellen van onze trainingsmogelijkheden voor externe belangstellenden draagt daarmee bij aan talentontwikkeling in de vakgebieden waar TracŽ actief is.”

Individueel en Incompany
De TracŽ Academy biedt de mogelijkheid om op individuele basis deel te nemen aan open trainingen. Daarnaast worden Incompany trainingen verzorgd voor groepen. Alle informatie over het trainingsaanbod is te vinden op www.traceacademy.nl. Via deze website kunnen belangstellenden zich direct inschrijven.

TracŽ Academy is onderdeel van TracŽ, een detacheringbureau voor de Nederlandse bouwkundige, civieltechnische en geo-informatie markt. Vanuit vestigingen in Utrecht, Eindhoven, Apeldoorn, Haarlem, Capelle aan de IJssel en Heerenveen voorziet het opdrachtgevers van professionals op MBO-, HBO- en WO-niveau. Sinds 2007 kent TracŽ al een intern opleidingsinstituut voor haar gedetacheerde technici. Meer informatie over TracŽ is te vinden op www.tracedetachering.nl.

http://www.traceacademy.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb