met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Boels Verhuur verleent order van 310 hoogwerkers aan Niftylift

Boels Verhuur heeft een order van maar liefst 310 hoogwerkers verleend aan Niftylift. De megaorder van 100 stuks die vorig jaar bijgeschreven werd, is nog maar net uitgeleverd of Boels plaatst een nieuwe bestelling die z'n weerga niet kent. Heel wat bedrijven zitten midden in de malaise, maar Boels Verhuur, Niftylift en Eurosupply, haar vertegenwoordiging in de Benelux, zijn volop op stoom.

19 sep 2011

Boels is een ambitieuze verhuurder. Senior Buyer Ton Brockbernd legt uit: “We openen elke twee weken ergens in Europa een nieuwe vestiging. We zien onszelf als een A-merk en willen dus ook met A-merken samenwerken. Eurosupply verzorgt voor Boels Verhuur de afhandeling in de Benelux en is o.a. dealer van het toonaangevende merk Niftylift. Een kwalitatief ijzersterk merk. De afgelopen jaren hebben we zowel het product naar tevredenheid ervaren als ook de goede contacten met deze dealer en de servicegerichtheid.”

Brockbernd doelt vooral op het feit dat Europsupply de hele vloot verhuurklaar op de betreffende Boels-vestigingen aflevert. Inclusief het aanvragen van kentekens. “Ze nemen zelfs de service, het onderhoud, de reparatie en de keuringen op zich. De keuze voor Niftylift met haar sterke ondersteuning door Eurosupply was dus snel gemaakt".

Boels Verhuur verleent order van 310 hoogwerkers aan Niftylift

De populaire types HR12 met een zelfrijdende knik telescoop, 120T aanhangwagen, 170 aanhangwagen en de nieuwste Niftylift 210 met een werkhoogte van 21 meter zijn types die niet alleen geliefd zijn bij o.a. onderhoudsbedrijven, gemeenten, schilders en glazenwassers, maar ook bij particulieren die om wat voor reden dan ook een veilige werkplek zoeken op hoogte. Brockbernd: “Vooral de laatste hoogwerker is een mooie verbreding van ons huidige assortiment.”

Boels doet al meer dan twintig jaar zaken met de Engelse fabriek Niftylift. In 2008 deed deze specialist in verhuuroplossingen voor de eerste keer een beroep op Niftylift met de rechtstreekse ondersteuning van Eurosupply, dat als verlengstuk fungeert van de Engelse fabriek Niftylift. Eigenaar van Eursupply, Daan van de Poel denkt terug: “Niftylift heeft toen 190 hoogwerkers verkocht aan Boels. In 2010 gingen er nog eens 100 over de toonbank. Zeker in deze tijd is het mooi dat er weer 310 hoogwerkers mogen toevoegen aan de bestaande vloot van zo’n gerenommeerd bedrijf als Boels dat 250 vestigingen heeft in acht landen.” Brockbernd stelt: “De samenwerking verloopt steeds weer uitstekend en daarom is dit de derde grote klus binnen drie jaar tijd.”

http://www.vertikal.net/en/news/story/10465/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb