met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Het Nieuwe Renoveren; Nieuwe serie BouwLokalen, oktober en november 2011

Renoveren kan veel slimmer, sneller ˇn duurzamer. Bouwers, architecten en toeleveranciers ontwikkelen integrale conceptuele werkmethoden voor de bestaande bouw. Het Nieuwe Renoveren is aantrekkelijk omdat bestaande gebouwen in korte tijd worden gerenoveerd of vervangen zonder veel overlast en met de zekerheid dat de beloofde prestaties ook echt worden waargemaakt. Energiebesparing is daar een vanzelfsprekend onderdeel van.

1 okt 2011

Enorme potenti‘le markt
Bouwsnelheid, klantgerichtheid en een duurzame samenwerking met partners zijn de sleutels tot de enorme potenti‘le markt voor renovatie. Gelukkig laten steeds meer bouwers zien dat renovaties geen maanden hoeven te duren. Doordat er wordt gewerkt met vaste partners kan men optimaal afstemmen en samen de kwaliteit van proces en product garanderen. Laat dat nu juist aansluiten bij wat de klant wil: snelheid, geen gedoe, een vaste prijs en gegarandeerde kwaliteit.

Het Nieuwe Renoveren

Meer Met Minder
Duurzaamheid is een vanzelfsprekend onderdeel geworden van renovatie. Duurzaamheid heeft namelijk veel voordelen, het leidt tot een grote comfortverbetering en een lagere energierekening. Uit onderzoek van Meer Met Minder blijkt dat met name comfortverbetering ˇˇn van de belangrijkste redenen is waarom particuliere woningbezitters kiezen voor energiebesparende maatregelen. Meer Met Minder biedt aangesloten bedrijven de mogelijkheid en de ondersteuning om zich te onderscheiden op de groeimarkt van energiebesparing. Hiernaast wordt in de inleiding ook aandacht besteed aan de Energiesprong, het programma dat in opdracht van het ministerie van Binnenlandse BZK wordt uitgevoerd door SEV.

Deze serie BouwLokalen zoomt in op de kansen in de markt van renoveren en energiebesparen en biedt u de gelegenheid zich te laten inspireren door succesvolle praktijkvoorbeelden.

Kijk wanneer BouwLokalen bij u in de buurt is en schrijf in.

Innovatiestick
Na afloop van de BouwLokalen-bijeenkomst ontvangt u een innovatiestick met relevante informatie.

Meer informatie
Meer informatie over de bijeenkomsten vindt u op de website van BouwLokalen.

http://www.bouwlokalen.nl

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb