met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Materieelbeheerder houdt door Materieelmanager.nl meer tijd over

De keuringsstatus van het aanwezige materieel in uw organisatie up-to-date houden is nodig om te voldoen aan alle wettelijke eisen.

11 nov 2011

Materieelmanager.nl komt met een tijd- en geldbesparende tool. Deze internetapplicatie waarborgt op een eenvoudige manier de veiligheid van het kritiek materieel en de gereedschappen. Door ieder aanwezig stuk materieel eenmalig in het softwareprogramma in te voeren ontstaat er een database die automatisch waarschuwt wanneer welk materieel of gereedschap gekeurd moet worden.

De materieelbeheerder of chef werkplaats is vaak verantwoordelijk voor het keuren van het materieel en moet voldoen aan de wettelijk verplichte Arbo- en VCA-eisen. De vereiste administratie moet actueel zijn en het Excel-bestand, waar vaak in gewerkt wordt, is kwetsbaar en erg arbeidsintensief. Bij nalatigheid is er geen overzicht beschikbaar en is de kans op boetes groot. Materieelmanager.nl biedt een tijd- en geldbesparende oplossing. Dit online programma is op elke pc met internetverbinding beschikbaar en het invoeren, verwijderen en wijzigen van materieel kan eenvoudig en snel. Via een e-mail wordt men op de hoogte gebracht van de keuringsstatus van het materieel en als de vervaldatum in zicht komt wordt de keuring automatisch in gang gezet.

Materieelbeheerder houdt door Materieelmanager.nl meer tijd over

Gebruiksvriendelijk
Omdat Materieelmanager.nl via internet beschikbaar is, kan men ook anderen toegang geven tot het systeem. Ligt het materieel bijvoorbeeld verspreid over meerdere vestigingen of zijn er meer verantwoordelijken, dan kan men elkaar het recht geven tot het materieel van de betreffende locatie. Ook het verwerken van de uitgevoerde keuringen gaat erg gemakkelijk en snel. Rapportages worden automatisch opgesteld en zijn op deze manier overzichtelijk en compleet te overhandigen aan de keuringsinstantie of veiligheidscoÜrdinator.

Geen ICT-rompslomp
Op basis van een maandabonnement, wat elk moment opzegbaar of uit te breiden is, ben je al vanaf╩ € 29,- verzekerd van een betrouwbaar systeem voor het te keuren materieel, zoals elektrisch handgereedschap, hef- en hijsmiddelen, brandblussers, vorkheftrucks, enz. Er zijn geen installatie- en licentiekosten en de beschikbare helpdesk staat gratis paraat bij problemen en vragen. De materieelbeheerder of chef werkplaats hoeft niet langer naar updates en back-ups om te kijken en kan zich dus volledig richten op zijn belangrijkere activiteiten!

http://www.materieelmanager.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.▀

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb