met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  buiten

Buiten

DHV bouwt mee aan duurzaamste tuin van Nederland
Tuin op Floriade inspiratiebron voor bedrijven en consumenten Advies- en ingenieursbureau DHV heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met NL Label, een initiatief van top-tuinontwerper Nico Wissing en hovenier Lodewijk Hoekstra, bekend van RTL4-programma Eigen Huis&Tuin. DHV bouwt door de overeenkomst mee aan de grootste en duurzaamste tuin van Nederland op de Floriade.

Haitsma Beton levert prefab pijlerbakken voor energieneutrale Ramspolbrug
De nieuwe Ramspolbrug tussen Ens en Kampen wordt gefundeerd op prefab betonnen pijlerbakken van Haitsma Beton. Dit levert bij de bouw belangrijke tijdwinst op.

Dubbellaags fietsparkeersysteem van VelopA-Citystyle wint red dot design award
Het Easylift+ dubbellaags fietsparkeersysteem heeft de jury van red dot awards 2011 duidelijk weten te overtuigen. Easylift+ is in de categorie productontwerp bekroond met een "red dot"

Economische missie Vietnam startsein nieuw waterproject DHV
Advies- en ingenieursbureau DHV gaat voor Phu My in Zuid- Vietnam het afvalwatersysteem ontwerpen voor huishoudelijk en industrieel afvalwater. Op dit moment wordt het afvalwater niet gezuiverd met als gevolg ernstig vervuild oppervlakte- en grondwater en een verslechtering van de leefomstandigheden in het gebied.

Nieuwe documentatie ge•soleerde gevelplint Holonite
Begin dit jaar introduceerde Holonite de ge•soleerde gevelplint. Het is een duurzame, esthetische en eenvoudig te monteren plint voor de voet van ieder gebouw. Inmiddels is er documentatie beschikbaar die kosteloos kan worden aangevraagd.

Nieuwe informatiemap Holonite Urban buitenmeubilair
Holonite Urban is een nieuwe serie meubilair en boom- en plantenbakken van gegoten composietsteen dat ideaal is voor gebruik buiten. De serie is sinds een jaar op de markt en in een grote kleurvariatie ontworpen door landschapsarchitect Bert Huls. Holonite Urban leent zich ook voor maatwerk. Een uitgebreide documentatiemap kan kosteloos worden aangevraagd.

IntelligentVideo is specialistenwerk
Waar vroeger een beveiligingsbeambte voor een aantal monitoren werd geplaatst met als taak het geheel in de gaten te houden zien we meer en meer dat er geavanceerde softwaresystemen op de markt komen die zowel live als opgeslagen video beelden kunnen analyseren.

LUNA Metaalbewerking voor gevels, ramen en deuren in de utiliteitsbouw
Het materiaal Staal wordt steeds meer toegepast in gevels, ramen en deuren in de utiliteitsbouw.

Gezamenlijk op de bres tegen dreigend verkeersinfarct Utrechtse binnenstad
Cargohopper Utrecht, het bedrijf achter de succesvolle binnenstaddistributie op zonne- energie, gaat een Bouw Logistiek Centrum openen. Cargohopper en bouwbedrijf Heijmans uit Rosmalen slaan hier de handen ineen en doet in nauwe samenwerking met de gemeente Utrecht. Gezamenlijk willen de beide bedrijven en de gemeente Utrecht het bouwverkeer door de Utrechtse binnenstad met minimaal 25 procent reduceren.

Maas onder verscherpte controle
Na de hevige regenval en wateroverlast blijft de Maas onder verscherpte controle staan. In Maastricht zakt het water weer maar vanaf Roermond en verder stroom afwaarts moet het hoogste punt nog worden bereikt. Langs de rivier worden dijken in de gaten gehouden en extra maatregelen genomen.

Vernieuwende en elegante Scala For-rest completeert de Scala-lijn
VelopA-Citystyle introduceert dit najaar zijn eerste bamboe bank: de Scala For-rest. De zitting van samengeperst bamboe maakt deze bank tot een vernieuwend en milieuverantwoord product. Net als de overige producten uit de succesvolle Scala-lijn is de Scala For-rest elegant en strak vormgegeven.

Geluidssysteem Schiphol failliet
Het huidige geluidssysteem van Schiphol is failliet en daarover was iedereen het eens. Dat zei demissionair minister Camiel Eurlings donderdagavond nadat hij voorstellen voor een nieuw geluidsstelsel van oud-minister Hans Alders en belanghebbenden in ontvangst had genomen.

Kingspan verleent tastbare hulp aan Ha•ti
Op 26 maart 2010 sloten de Samenwerkende Hulporganisaties giro 555 betreffende de hulpactie aan Ha•ti na de catastrofale aardbeving die op 12 januari 2010 de wereld deed opschrikken. Ruim 110 miljoen euro werd ingezameld om lokale omstandigheden weer ‘leefbaar‘ te maken en te starten met de wederopbouw van verwoeste gebouwen en infrastructuur.

BIK Nanogel¨ lichtstraten voor superstores in Groot-Brittanni‘
BIK heeft een order voor het leveren van 165 BIK Nanogel¨ lichtstraten gescoord welke zullen worden gemonteerd op daken van een grote winkelketen met superstores in Groot-Brittanni‘.

Woningen gerenoveerd met ge•soleerd gevelsysteem van STB
Dit voorjaar zijn 114 woningen in Swifterbant gerenoveerd met de zelfdragende STB iso-goot van Stark Technische Bouwelementen (STB). In nauwe samenwerking met bouwbedrijf Salverda uit ’t Harde is een volledig geschuimde goot aangebracht. Dit nieuwe ge•soleerde gevelsysteem sluit volledig aan op het karakter van elke gevel en vergroot de stijleenheid van woningen en gebouwen.

Waterdichte oplossingen voor betegelde balkons en terrassen
Tegels worden op balkons en terrassen niet vaak toegepast. Door invloed van de temperatuur of van vocht kunnen schuifspanningen in de hechting tussen ondergrond en tegels ontstaan. Beton en dekvloeren hebben een andere bewegingsco‘fficient dan keramische of natuursteen tegels.

Waterdichte oplossingen voor betegelde balkons en terrassen
Tegels worden op balkons en terrassen niet vaak toegepast. Door invloed van de temperatuur of van vocht kunnen schuifspanningen in de hechting tussen ondergrond en tegels ontstaan.

De nieuwste fitnesstrend voor 2010 is Free Running
Free Run Parkour: spectaculair stunten met eigen lichaam
Springen over betonnen elementen, zwaaien aan palen, opspringen tegen muren. Free Running is een nieuwe manier van bewegen in de buitenruimte en wereldwijd enorm in opkomst. Naast de fysieke kant speelt de filosofie ‘de vrijheid en het verleggen van grenzen’ ook een belangrijke rol.

Verantwoord bewegen in de buitenlucht
Bewegen is de basis voor een goede gezondheid. Gratis sportfaciliteiten in een recreatiegebied of in de buurt stimuleren mensen om in beweging te komen. VelopA-Omniplay komt dit voorjaar met vernieuwende speel- en fitnesstoestellen die uitdagend en veilig zijn en bewegen voor iedereen toegankelijk maken. En wie bewegen leuk vindt en dit in de buurt kan doen, krijgt een betere conditie en gezondheid.

Wiskundige formule maakt inspecteur Energielabel woning overbodig
Energielabel uit de computer; Eindhovense profs krijgen wereldoctrooi op wiskundige formule

Ge•soleerd gevelsysteem van STB vergroot stijleenheid gebouwen
Het nieuwe ge•soleerde gevelsysteem van Stark Technische Bouwelementen sluit volledig aan op het karakter van elke gevel in de woning- en utiliteitsbouw. De zelfdragende iso-dakgoot wordt gefabriceerd op basis van persoonlijke vormspecificaties en is verkrijgbaar in iedere gewenste RAL-kleur. Architecten en gebouwbeheerders hebben nu meer mogelijkheden om de stijleenheid van woningen en gebouwen te vergroten.

Ondertekening ontwikkelingsovereenkomst House of Design
Maandag 1 maart 2010 hebben Volker Wessels Vastgoed, Synchroon en de gemeente Rotterdam de ontwikkelingsovereenkomst voor het House of Design ondertekend.

Patio, buitengewoon buitenleven
Harol, brengt vier nieuwe architecturale overkappingen op de markt

Dat "outdoor living" in is, bewees de Belgische zonweringproducent Harol al met de overkapping PATiO. Een innovatieve oplossing om van terras, balkon, zwembad of tuin te genieten, ongeacht het weer.


Mest verwarmt 25.000 Friese huizen
In Friesland wordt gewerkt aan de eerste pijpleiding voor biogas geproduceerd uit dierlijke mest. Deze leiding moet verspreiding van dit biogas op grote schaal mogelijk gaan maken.

Een Grazzo-bank is ideaal voor iedere buitenruimte
De Grazzo, een nieuw product van VelopA-Citystyle, is een buitenbank die door zijn vormgeving, materiaalgebruik en kleurmogelijkheden breed inzetbaar is. De bank past namelijk in iedere buitenruimte, of deze nu modern of klassiek is ingericht, of het nu gaat om een winkelcentrum of schoolplein.

Aquatub: klassiek genieten in een modern buitenbad
Een Aquatub biedt authenticiteit en de moderne tijd: een prachtig modern bad waarin u kunt genieten van de weldaad van warm water zoals oude culturen al duizenden jaren geleden deden. Puur natuur met alleen water en vuur geniet u romantisch met twee‘n, met de familie of vrienden van het warme water. 's Avonds onder de sterrenhemel of in de ochtend als heerlijke start van de dag. Iedereen vindt zijn eigen Aquatub badritueel.

Hieronder vindt u een selectie van overige relevante webpagina's voor het begrip buiten van bouwers en gerelateerde bedrijven en organisaties, waaronder Farball Holland BV, BGI Volendam BV en Maatkracht.

Andere bezoekers van deze pagina waren eveneens ge•nteresseerd in aluminium, architect, beton, bouw, bouwelementen, bouwen, dicht, duurzaam.

Zelfklevende belettering voor buiten (http://www.blinkisign.be)

Zelfklevende belettering voor buiten
Zelfklevende belettering voor buiten Uw logo's, teksten en beelden worden computergestuurd in vinyl (kleur(en) naar keus) gesneden en/of geprint en, door u of ons, op de gewenste plaats aangebracht.... Zie #1.

Buiten (http://www.kenngott.nl)

 

Staal Buiten
Home Ons Bedrijf Producten Informatie Nieuws Trappen Links Contact Terug naar vorige pagina... Staal Buiten Buiten trappen op maat gemaakt. Wij plaatsen uw stalen buiten trap vanuit Amsterdam door het hele... Zie #2.

Buiten (http://www.jatibee.nl)

 

Jatibee zonwering - Uw specialist voor binnen en buiten in de regio
Op deze pagina worden frames gebruikt, maar uw browser ondersteunt geen frames. Welkom op de site van Jatibee, de zonwering, raamdecoratie en rolluiken leverancier van de Duin - en Bollenstreek! Wij hopen... Zie #3.

Buiten (http://www.letselschade.nl)

Werkgever aansprakelijk voor gevolgen bedrijfsuitje buiten werktijd - Letselschade.nl
Ga naar de content Skip navigatie Werkgever aansprakelijk voor gevolgen bedrijfsuitje buiten werktijd 7 mei 2009 Rechtspraak.nl – 07-05-2009. WERKGEVER AANSPRAKELIJK OP GROND VAN GOED WERKGEVERSCHAP... Zie #4.

 

Deurmatten voor binnen en buiten: ideaal om je vloer schoon te houden | Carpetright
NL FR Klik hier voor een winkel in je buurt » Home Producten Laminaat & parket Laminaat: onderhoud en verzorging Laminaatstructuren Vinyl Vinyl: onderhoud en verzorging Tapijt Tapijt: onderhoud... Zie #5.


 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb