met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  beton

Beton

Route 66 van unieke liggers
Het 24 Oktoberplein in Utrecht krijgt een bijzondere fly-over van prefab kokerliggers. Alle 66 elementen zijn uniek van vorm, wat de productie extra bewerkelijk maakt. Hoe Haitsma Beton Utrecht-West helpt ontsluiten....

Vilton werkt aan Nieuwbouwcomplex Politie Haaglanden “De Yp”
‘De Yp’ wordt gebouwd in opdracht van Politie Haaglanden door BAM Utiliteitsbouw. Het nieuwe complex zal huisvesting bieden aan ca. 300 politiemensen. Het gebouw is voorzien van schietbanen, vergaderruimten, kantoren en een parkeergarage. Het bestaat uit een toren van 10 verdiepingen met daaraan een strook bebouwing.

Betonprijs 2011 voor innovatieve sluisdeuren van Haitsma Beton
Haitsma Beton ontving op 16 november 2011 de Betonprijs 2011 (categorie Constructies in de Waterbouw) voor de betonnen sluisdeuren van sluis 0124.

Haitsma Beton levert prefab pijlerbakken voor energieneutrale Ramspolbrug
De nieuwe Ramspolbrug tussen Ens en Kampen wordt gefundeerd op prefab betonnen pijlerbakken van Haitsma Beton. Dit levert bij de bouw belangrijke tijdwinst op.

Betondag 2011; De energie van Beton
Betondag 17 november 2011, de Doelen, Rotterdam

De Betondag, georganiseerd door de Betonvereniging, is het jaarlijkse kennis- en netwerkevenement voor de (beton) bouwwereld.


Fluisterstille compressor basis van nieuwste Makita startsets 22 bar
Na de succesvolle introductie van de 22 bar compressor AC320H tijdens de afgelopen BouwBeurs, brengt Makita nu drie nieuwe startsets op de markt. Met deze startsets kunnen professionals tegen een aantrekkelijke prijs kennismaken met het revolutionaire Makita 22 bar High Pressure gereedschap.

Verbeterde Makita M4S SDS-MAX boort soepel door gewapend beton
Makita introduceert een nieuwe M4S SDS-MAX boor die is gemaakt van tot wel 50% meer hardmetaal. Hierdoor biedt de boor niet alleen meer continu•teit maar gaat deze ook aanzienlijk langer mee. Het ontwerp van deze driedelige hardmetalen viersnijder zorgt ervoor dat de boor eenvoudig en snel door gewapend beton, natuursteen en massieve steen glijdt.

Waterkit maakt stofvrij werken 100% waar
De Waterkit WK 125 en WK 230 van Zbm Rotterdam maakt zagen zonder stofvorming mogelijk, zonder technische aanpassingen aan de machines. Het apparaat spuit een fijne waternevel in de zaagsnede zodat stof direct neerslaat.

GB Drukplaten 15 - 20 en 30 mm
De GB Drukplaten zijn geschikt voor het stellen van zware constructies. GB breidt het assortiment verder uit.

Kunststof bekistingplaat Ecoply zorgt voor strak beton en gaat lang mee
Ecoply is een sterke composiet bekistingplaat met een plastic coating thermoplast toplaag en nieuw in het assortiment van Harsco Infrastructure. Ecoply levert strak beton op met een robuust uiterlijk, dat nauwelijks nabewerking behoeft na verwijdering. Deze bekistingplaat is ruim drie keer langer bruikbaar dan beton multiplex en volledig te recyclen. Ecoply is maatvast en waterdicht.

Betonfabrikanten gedwongen tot pijnlijke ontslagen
Van de fabrikanten van beton-, cement- en gipsproducten geeft 42 procent aan dat de orders afnemen. In bijna de helft van de directiekamers worden daarom voorbereidingen getroffen voor ontslag van personeel.

VBI Klimaatvloer: dŽ oplossing voor betonkernactivering
De VBI Klimaatvloer paart de voordelen van kanaalplaatvloeren aan die van betonkernactivering. Uitgangspunt is de Leidingvloer/Appartementenvloer die wordt voorzien van warmte-/koelleidingen in het onderste deel van de kanaalplaatvloer. Per element kunnen ŽŽn of twee registers met leidingen worden opgenomen, die naar keuze naar boven of naar onderen gekoppeld kunnen worden aan de aan- en afvoerleidingen van de klimaatinstallatie.

Makita zet in op TNO gecertificeerde combinaties voor stofvrij werken
Met de introductie van een aantal TNO gecertificeerde oplossingen voor stofvrij werken bindt Makita de strijd aan tegen stof in de bouw. Deze oplossingen voor stofvrij boren, schuren en sleuven zagen zijn simpel, betaalbaar en werken prima in de praktijk.

Gigant architectonisch beton
Gigant architectonisch beton staat synoniem voor oneindig veel expressiemogelijkheden, constructief beton dat zich qua uitzicht volledig distantieert van alle andere betonsoorten.

Veilig afdekken van prefab betondelen tijdens de bouw
Het afdekken van prefab betondelen tijdens de bouw kan ook veiligl Gebruik daarvoor Permafix 1130 Floorguard. Dat is een speciaal ontwikkelde zelfklevende bescherming tegen beschadigingen door onder andere puin, vallend gereedschap, bouwstempels, water en verf.

Betondag 2010 op 18 november in de Doelen, Rotterdam
Innovaties in Rollen en Techniek
De Nieuwe Betonketen?

De Betondag, het jaarlijks terugkerende evenement voor de (Beton)bouwwereld mag sinds vele jaren in een grote belangstelling verheugen.


Multi-inzetbare accurugspuit nieuw in assortiment Makita
Makita uit Eindhoven introduceert dit voorjaar een lichte en compacte accurugspuit, geschikt voor diverse toepassingen in de bouw en industrie. De BVF154RF combineert het gemak van automatische druk met een lage geluidsproductie en trillingswaarde en stoot daarnaast geen schadelijke stoffen uit.

SGB heet nu Harsco Infrastructure
Met ingang van 2010 maakt SGB onderdeel uit van het nieuwe Harsco Infrastructure. Met het samengaan met zusterbedrijven HŸnnebeck en Patent onder deze naam ontstaat een internationale organisatie op het gebied van bekistingen en ondersteuningen, steigers en isolatie in de bouw en industrie. De krachtenbundeling biedt voordelen ten aanzien van productinnovaties, logistiek en kennisdeling.

Nieuwe producten: SOLESIA onzichtbare zonnedaken
Met het nieuwe SOLESIA gamma, is Eternit de eerste fabrikant van bouwmaterialen wereldwijd die voor alle courante types van hellende daken een op maat ontworpen onzichtbare zonnestroomoplossing aanbiedt.

Een Grazzo-bank is ideaal voor iedere buitenruimte
De Grazzo, een nieuw product van VelopA-Citystyle, is een buitenbank die door zijn vormgeving, materiaalgebruik en kleurmogelijkheden breed inzetbaar is. De bank past namelijk in iedere buitenruimte, of deze nu modern of klassiek is ingericht, of het nu gaat om een winkelcentrum of schoolplein.

BIA LockBlock voor niet-dragende wanden
Het BIA LockBlock bespaart u en uw medewerkers arbeid- en materiaalkosten. Het droog te stapelen Bia betonblok is geschikt om lichte niet-dragende binnen- en buitenmuren en scheidingswanden te plaatsen.

Toename online inkoop van materialen door bedrijven in de afbouw
Onder de bedrijven in de afbouw die hun materialen online bestellen, is 65% de afgelopen 2 jaar meer materiaal online gaan bestellen.

Kosten besparen met Topmax tafelkistsysteem
Bekistingsspecialist Harsco Infrastructure, presenteert een wereldprimeur: het tijd en kosten besparende tafelkistsysteem Topmax. Het nieuwe systeem zorgt voor een betere efficiency op de bouwplaats. Logistieke kosten kunnen met zo’n 70 procent omlaag. Het is onderhoudsvriendelijk, effici‘nt, logistiek slim en heeft een lange levensduur.

Hieronder vindt u een selectie van overige relevante webpagina's voor het begrip beton van bouwers en gerelateerde bedrijven en organisaties, waaronder TBI Beton- en Waterbouw Haverkort bv, Prevent Vochtwering BV en Boha Beton en Houtbouw.

Andere bezoekers van deze pagina waren eveneens ge•nteresseerd in bekisting, betonbekisting, betonbekistingen, bouw, bouwen, bouwmaterialen, buiten, elektrisch.

Hebo beton & asfalt
Hebo beton & asfalt
Keerwanden van HEBO Beton & Asfalt ziet u terug in de agrarische sector, de weg- en waterbouw en in de Grondbewerkingssector (GWW). Voor elke toepassing bieden wij de juiste keerwand in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Klik op de type wanden hiernaast voor uitgebreide informatie over eigenschappen en toepassingen. Wilt u liever persoonlijk advies, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u snel en deskundig te woord.
http://www.hebobeton.nl/producten/keerwanden/nopblokken.html

Lammers Beton Weert B.V. - Lammers Beton (http://www.lammersbeton.nl)

Lammers Beton Weert B.V. - Lammers Beton
Lammers Beton BV ontwikkelt, ontwerpt en produceert hoogwaardige geprefabriceerde betonelementen. Van toeleverancier in de bouw is het bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot een der grotere marktspelers en partners in bouwprojecten. Zie #1.

Beton (http://www.staveilig.nl)

Antislip vloertegels - StaVeilig antislipsysteem voor tegels, natuursteen, beton, kunststof, hout en linoleum
Iedereen weet dat lopen over gladde tegels levensgevaarlijk kan zijn. Belangrijk dus om in ruimten als badkamers, keukens en entrees te zorgen voor een antislip op de vloertegels. Bij StaVeilig bent u hiervoor aan het juiste adres. Zie #2.

Beton (http://www.deltadoors.nl)

 

parkeerpalen pakeerafzetting afzetpalen Parkeerpaal van roestvrijstaal voor beton
parkeerpalen pakeerafzetting afzetpalen in kunstof en roestvrijstaal De parkeerpaal is uitermate geschikt voor intensief gebruik voor binnen en buiten. Dit type is de meest veelzijdige parkeerpaal, want hij beschikt over een... Zie #3.

Beton (http://www.holcim.be)

Holcim | Cement, Stortklaar beton, granulaten | Ciment, bŽton prÌ»t ˆ l'emploi, granulats
Holcim Belgique, filiale du leader mondial dans la production de ciments, bŽtons prÌ»ts ˆ l'emploi et granulats - Holcim BelgiÌÇ, dochteronderneming van de werelheider in de productie van cement, stortklaar beton en granulaten. Zie #4.


Beurzen • MBS beton (http://www.keerwand.com)

Beurzen • MBS beton
Specialist in het leveren van keerwanden: silowanden, sleufsilo, enkelkerend, dubbelkerend, silopanelen. De meest gebruikelijke soorten hebben wij op voorraad staan, verder kunnen wij op aanvraag schuine keerwanden... Zie #5.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb