met bouwweb vind je meer!


 

16 april 2009

Asset Management in de watersector - 12 mei in Zeist

Over asset management wordt steeds meer gesproken. Maar wat is het? Sommigen denken nog steeds dat het alleen maar de Engelse vertaling van het woord onderhoudsmanagement is. Is asset management een trend of een hype? Of past het bij het huidige tijdsbeeld, waarin integraal denken en werken én het benutten van steeds nieuwere ICT-mogelijheden onderstromen zijn van bedrijfsmatig handelen?

Asset management in de watersector is het maximaliseren van de waarde van de technische bedrijfsmiddelen (assets) voor alle belanghebbenden over de gehele levenscyclus van de assets.

Dinsdag 12 mei 2009 vindt het Congres Asset Management in de watersector plaats in Slot Zeist. Speciaal voor directieleden en bestuurders van spelers in de watersector presenteren wij u een nuttige dag om kennis te delen en toekomstplannen te maken met uw branchegenoten.

Op welke wijze kunt u asset management een plaats geven in uw organisatie. Wat gaat daardoor beter, hoe kunt u beter (be)sturen? Het programma is zeer uitgebreid en begint met sprekers die u zullen inspireren en informeren. Daarna is het woord aan u zelf. In een levendig, interactief programma vragen wij uw mening en wordt uw mening gevoed met die van andere deelnemers.

Het interactieve programma zal onder leiding staan van de bekende TV-persoonlijkheid Victor Deconinck.

Op deze website leest u meer over de sprekers en het programma en vindt u het laatste nieuws over het congres.

Website: Asset Management Water

meer info: AMI Infra - Bouwweb Asset Management

 

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb