Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

10 april 2014

Verweij Houttechniek lanceert nieuwe buitendeur
en DeurSelector op Renovatie 2014

Renovatiemarkt klimt uit dal met innovaties en technologische ontwikkelingen

Op de openingsdag van Renovatie 2014, lanceerde Verweij Houttechniek de DeurSelector en een nieuwe deur. Voor een xx koppig publiek toonde de directie van het bijna 100 jaar oude familiebedrijf de jongste telg in de lijn Columbus deuren, en konden geïnteresseerden voor het eerst met de DeurSelector aan de slag. “De renovatiemarkt klimt zichtbaar uit het dal. Er is weer voldoende ruimte voor innovatie en technologische ontwikkelingen”, zegt Ruud Verweij, directielid van Verweij Houttechniek uit Woerden.

 

De FSC gecertificeerde deur onderscheidt zich door een nieuwe constructie, is onderhoudsarm en garandeert een zeer lage U-waarde. Deze en andere belangrijke gegevens filter je gemakkelijk met het andere staaltje vernuft van Verweij, de DeurSelector. Met de DeurSelector, die ruim 1.800 keuzemogelijkheden biedt, kunnen opdrachtgevers, architecten en bestekschrijvers via een selectiesysteem de meest geschikte deur voor (renovatie)projecten selecteren op basis van prestatie, uitvoering en isolatiewaarde en certificaten.

Los van het gebouw

“Het is voor klanten even schakelen om de deur ‘los’ van het gebouw te zien. Maar de deur voegt een absolute meerwaarde toe op technisch, innovatief en financieel gebied”, zegt Verweij. Verweij Houttechniek is een grote speler in de renovatiemarkt. Projecten die het 100 jaar oude familiebedrijf recentelijk onder handen nam zijn 407 woningen Willemskwartier in Nijmegen, 214 woningen Isabellaland in Den Haag en 170 woningen Diamantstraat in Alphen a/d Rijn.

Over Verweij Houttechniek: Als systeempartner heeft Verweij Houttechniek in haar 100- jarige bestaan een sterke positie weten te verwerven in de markt van houten gevelelementen voor renovatie, restauratie en nieuwbouw. Verweij Houttechniek is vanaf het ontwerp tot montage bij het proces betrokken. Maatwerk en hoogwaardige kwaliteit zijn waarborg voor de duurzame producten die het bedrijf levert. Verweij Houttechniek versterkt zich door samenwerkingsverbanden binnen de keten en door steeds te blijven investeren in opleidingen en innovaties.

Over de deur

De nieuwe deur is de meest geïsoleerde 39mm plaatdeur in Nederland en kan als look-a-like stapeldorpeldeur in de renovatie worden toegepast. De toepassing van Woodstone aan de onderzijde van het glasvak maakt de deur zeer onderhoudsarm. Dit betekent in de praktijk dat in plaats van eens in de 6 jaar, de deur eens in de 10 jaar opnieuw geschilderd wordt. Omdat de deur kant en klaar op pasmaat geleverd wordt is de overlast voor bewoners minimaal. Verweij Houttechniek geeft 10 jaar geen-gezeur-garantie.

Meer informatie: www.verweij-ht.nl/nl
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl