Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

29 juni 2020

Overkapping in de tuin?

Iedereen denkt er wel eens over na. Het liefst wil je het hele jaar door in de tuin kunnen ontspannen. Van de zonnige zomer- tot de barre wintertijden, een overkapping is een waardevolle toevoeging tot iedere tuin. Nu rest alleen nog de vraag of je dit project zelf onderhanden neemt of het uitbesteedt. 

   

Doe je het zelf of laat je het doen?
Een overkapping zelf maken lijkt natuurlijk leuk. Veel gezinnen in Nederland houden van het ondernemen van grote projecten. Het zelf in elkaar zetten van een overkapping is veel werk en daardoor vergt het een goede voorbereiding. Vraag jezelf af hoeveel ruimte je beschikbaar hebt voor je project. Waarvoor dient de overkapping? Gebruik je het om heerlijk te tafelen met je vrienden of denk je aan een loungeplek om heerlijk tot rust te komen. Welke mogelijkheden liggen er? 

Voor de vakmensen onder ons kan het goed te doen zijn om een overkapping in elkaar te zetten. Ben je onervaren in de bouw? Dan is het misschien verstandig om een specialist in te schakelen. In goed overleg kan een specialist al jouw wensen realiseren en loop je geen risico op een onsuccesvol project.

   

De inrichting
Zoals eerder benoemd is het doeleinde van je overkapping een belangrijk referentiepunt om je inrichting compleet te maken met de mooiste tuinmeubelen. Kijk je er naar uit om lange avonden te borrelen met je vrienden? Kies een lange tuintafel uit waar jij en je favoriete gezelschap allemaal aan kunnen zitten. Teakhouten tuintafels dragen een warme sfeer en zijn zeer geschikt voor het buitenleven. Combineer je tuintafel met kleurrijke tuinstoelen. Of ga je voor een lounge inrichting waar je echt tot rust kunt komen? Kies een comfortabele loungeset uit met een handig bijzettafeltje. Maak je nieuwe inrichting af met accessoires zoals een mooie, grote vaas met exotische beplanting. Zo geef je de inrichting net wat meer pit. 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2024

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl