Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

25 september 2020

Zo vind je anno 2020 een specialist voor jouw verbouwing

Sta je op het punt je woning te verbouwen? In dat geval ben je mogelijk met spoed op zoek naar een geschikte vakman. Het is niet altijd even gemakkelijk om een specialist op het gebied van elektra, leidingen of bijvoorbeeld stucwerk te vinden. In dit artikel zoomen we in op de opties die je hierbij hebt. Bij het zoeken naar een vakman is het raadzaam om te informeren naar de ervaring die iemand heeft. Laat iemand bijvoorbeeld foto’s zien van reeds uitgevoerde werkzaamheden. Het geeft je een beeld van de professionaliteit en precisie van een vakman. 

Vind je specialist op een online platform

Een van de mogelijkheden die je hebt, is het gebruik van een online platform. Kijk bijvoorbeeld eens naar Zoofy! Dit platform verbindt vraag en aanbod met elkaar. Op het platform zijn meer dan 6.000 specialisten aangesloten, wat de kans zeer groot maakt dat je hier een geschikte partij vindt. Op basis van je opdrachtomschrijving kan een vakman reageren met een prijsvoorstel. Het fijne aan dit platform is de diversiteit aan vakmensen die je hier vindt. Het maakt niet uit of je een cv-ketel wilt laten plaatsen, of dat je de tuin bij je woning aan wilt laten plakken. 

Informeer bij vrienden en familie in de buurt

Naast het gebruik van een online platform, kan het slim zijn om eens bij vrienden en familie te informeren. Met welke specialisten hebben zij goede ervaringen? Welke specialisten bleken achteraf minder goed werk af te leveren, dan je vooraf verwacht had? Enzovoorts. Er is niets betrouwbaarder dan de ervaringen van de mensen om je heen. Vaak doe je er verstandig aan bij verschillende partijen een offerte op te vragen. Het maakt het makkelijker om de partijen met elkaar te vergelijken. 

Zelf op zoek naar een specialist

Een derde optie is het online zoeken naar een specialist in je omgeving. Kijk op de website van deze partijen om ze met elkaar te kunnen vergelijken. Ook nu is het raadzaam om bij meerdere partijen een offerte op te vragen. Vergelijk de offertes met elkaar en vraag bij de meest interessante offertes een portfolio op. Zoals eerder beschreven werd, geeft het je een goed beeld van de vaardigheden van een vakman.
 
Heb je nog geen specialist kunnen vinden? Je kunt de klus vanzelfsprekend ook zelf uitvoeren! Op internet vind je voor veel klussen uitgebreide instructievideo’s en stappenplannen.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2024

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl