Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

4 maart 2022

Goedkoop je woonkamer veranderen? Zo doe je dat

Zo verander je goedkoop je woonkamer
Heb je een budget en wil je goedkoop jouw woonkamer veranderen? Ook als je een budget hebt, is het zeker mogelijk om jouw woonkamer een mooie uitstraling te geven. Hoe je dat precies doet? Denk bijvoorbeeld aan het geven van een nieuw kleurtje aan de ruimte of het opnieuw verven van je meubels. In dit artikel geven wij je tips omtrent hoe je met een budget goedkoop je woonkamer verandert. Lees snel verder voor meer informatie en ga meteen aan de slag met onze tips.

Verander de uitstraling met een vloerkleed
Een vloerkleed kopen is zeker aan te raden als je een budget hebt, want met een vloerkleed verander je eenvoudig de gehele uitstraling van de woonkamer. Er zijn verschillende soorten vloerkleden verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een trendy rond jute vloerkleed of een vierkanten wollen vloerkleed. Voor elke interieurstijl is er wel een passend vloerkleed te vinden.

Geef de ruimte een nieuw kleurtje
Als je je woonkamer een nieuw kleurtje geeft of van een nieuw behang voorziet, geef je je woonkamer al snel een andere uitstraling. Het kan echter best een uitdaging zijn om de juiste kleur te kiezen voor in de woonkamer. Zorg ervoor dat de kleur matcht met de rest van je interieur en verf bijvoorbeeld een muur in een specifieke kleur waarbij je de rest rustig houdt.

Haal tweedehands meubels bij de kringloop
Ben je je eigen meubels zat, dan hoef je niet meteen nieuwe meubels aan te schaffen. Je kunt ook via Marktplaats of bij kringloopwinkels tweedehands meubels kopen. Je zou je verbazen over wat voor pareltjes je tegenkomt. En wat ook heel leuk is, is om de meubels vervolgens zelf op te knappen, zodat ze er weer als nieuw uitzien en nog beter matchen met jouw interieur. Verf kost namelijk niet zo heel veel geld, waardoor je uiteindelijk goedkoper uit bent dan wanneer je een nieuw meubel koopt.

Verander je interieur met planten
Met planten kun je je interieur helemaal afmaken. En ook deze kun je vaak voor weinig geld kopen. Zo worden potten vaak gratis aangeboden via Marktplaats en andere groepen op social media. Ook zijn er vaak evenementen waar stekjes worden uitgewisseld, zodat je gratis nieuwe planten kunt verpotten. Reden genoeg om voor wat groen in huis te kiezen, want het staat ook nog eens super gezellig.

Weet jij al hoe je jouw woonkamer gaat veranderen?

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2024

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl